Azt gondoltam, hogy meg tudok bocsájtani. De most ugy érzem, hogy nem. Mit tegyek?
14 év hazaság és három gyerek után, a férjem megcsalt. Tagadott mindent, de végülis be kellett vallania mindent, mert a nő terhes lett. Egy ideig még "kettős életet él" Én szenvedtem mint a kutya, kérleltem hogy maradjon velünk, meg Tudttam volna bocsájtani neki a gyerekket is elfogadtam volna.
Ahogy telt az idő én szép lassan összeszedtem magam. Kértem döntsön vagy itt vagy ott (akkor már ennek jobban örültem volna). Ő döntött és maradt velünk. A gyerek megszulet, sajnos beteg. Most egy éves Down szindrómája és nagyon nehéz vele. Közös felügyelet van ez a gyakorlatban viszont ugy nézz ki, hogy gyerektartást fizetünk és van hogy havi szinten többet van nálunk mint az anyjánál.
Tudom a gyerek nem tehet semmiről, és ha itt van mindent megteszek érte.
De elegem van, nem tudom tovabb csinalni. Nekem elég az en 3 gyerekem, a férjemre sincs mar szükségem.
Csak én és a gyerekek sokkal boldogabbak lennénk.
Hogy mondjam meg ezt neki?
Ahogy itt leírtad:elegem van, nem tudom tovabb csinalni. Nekem elég az en 3 gyerekem, a férjemre sincs mar szükségem.
Csak én és a gyerekek sokkal boldogabbak lennénk.
Legyél őszinte.
Már ott amikor lebukott, ki kellett volna rakni a szűrét. Olyan gusztustalan ez. Még te pátyolgasd a férjed "szerelem gyerekét". Nem tehet róla, és elég baj az, hogy betegen született szegény, de a férjed gyereke. És mit mondasz a szomszedoknak, rokonságnak? "Sziasztok ez itt a férjem és a szeretője gyereke, de én többet vagyok vele mint az anyja".
Fizeti a férjed a tartásdíjjat? Igen. Ott a helye az anyjánál, habár el tudom képzelni, hogy milyen nőcske lehet...
Nem a te felelősséged más gyereke.
Döntened kellene, hogy mi neked és a gyerekeid számára a jó..
Én tuti, hogy összecsomagolnám a férjem cuccait, és mehetne Isten hírével..Nem érdemel meg egy ilyen társat maga mellett mint te...
Ezt kétszer kellett elolvasnom, hogy jól értem-e: tehát a férjed, a 3 gyerekes nagyfarkú apakandúr félrekefélt, teherbe vert valami bulát, hülyének nézett és tagadott, ameddig tudott, visszasomfordált a te ágyadba, a te lábaid közé, és örömbódottág felkiáltással még a szefós zabigyerekét is nyakadba varrta.
Megadnád a koma telefonszámát, szeretném, ha engem is tanítana, mert tényleg nagy király az ürge.
Eloszor is: respect Neked! Mas gyereket "nevelni"...
2.huzott volna gumit a farkara....
3. Megmondod neki: eleged vam ebbol a helyzetbol, nem tudos tovabb csinalni. Költözzon oda, jobb lesz es jobb lenne ha csak ti 4en a gyerekkel maradnatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!