Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti meg tudnátok ezt bocsajtani...

Ti meg tudnátok ezt bocsajtani a mamatoknak?

Figyelt kérdés
31 eves vagyok és kb 5 eves korom óta nem lattam az apai nagyszüleimet. Sajnis már csak a Mamám él, Papam 2 éve meghalt. Kb fel eve felvettem a kapcsolatot a mamaval és levelezunk, emailen. Megbeszéltük hogy nemsokára talalkozunk szemelyesen. Messze lakik kb 1500kmre a saját apám se keresett 5eves korom ota, de vele nem szeretnék talalkozni, rá valamiert jobban haragszom,bár a mama erőlteti hogy talalklzzak majd vele is, mert apám is abban a városban el ahol a mama, de en nem szeretnék vele.

2019. szept. 23. 09:54
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*megbocsátani
2019. szept. 23. 09:55
 2/19 szántóvető ***** válasza:
75%
mit kell megbocsátani?azt hogy nem keresett?ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,tanácsot adni nemigen lehet.nyilván vannak érvek pro és kontra,de azokkal te is tisztában vagy ennyi idősen már.
2019. szept. 23. 10:00
 3/19 A kérdező kommentje:
az igaz
2019. szept. 23. 10:02
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Hat nezd, ha a gyereket az apja nem keresi válás utan, akkor a nagyszuloknek ez kb lehetetlen.... Nem ra kell haragudni, hanem apadra.
2019. szept. 23. 10:08
 5/19 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Én megbocsájtanék, a többi már rajtuk múlik. Ha te "megtisztítod" magadat a békességgel, akkor hidd el jobban fogod magad érezni. :-)
2019. szept. 23. 10:55
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Minek cipeljem a terhet, megbocsájtanék.Nem a te hibád,hogy eddig nem kerestek.
2019. szept. 23. 11:12
 7/19 anonim ***** válasza:
36%

ui.:

Viszont elfogadható magyarázatot szeretnék hallani, és akkor döntenék,hogy tartom velük a kapcsolatot vagy, de megbocsájtanék.

2019. szept. 23. 11:13
 8/19 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem apukád hibája, ha nem keresett. Nem a nagyszülőké. Főleg ilyen távolságnál. Lehet, hogy semmit se tudtak rólad. Akkor még nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás.

Persze lehet, hogy apukádat is akadályozta valami, pl. anyukád.

Minden eset teljesen más.

Én nem biztos, hogy ennyi idő után szeretném tartani velük a kapcsolatot, hiszen szinte tök idegenek. De nem azért, mert haragszom, egyszerűen csak nem tudnék ilyen idősen már kötődni hozzájuk.

2019. szept. 23. 11:30
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Engedd el a multat.Majd kiderül hogy érdemes e egyáltalán tartani a kapcsolatot velük dr azért kérd hogy indokoljanak meg mindent.
2019. szept. 23. 11:31
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

A legegyszerűbb ha videóhívásokban (Facebook Messenger, Skype...) folytatod nagymamáddal a kommunikációt. Simán bocsásd meg neki azt, hogy nem tartotta veled a kapcsolatot, mert lehet hogy hamarosan meghal, utána neked lenne rossz érzés, ha nem bocsátanál meg neki.

Ha ennék többet akar, akkor simán mondd meg neki, hogy az neked túl sok kiadás és idő lenne. Ha erősködik, akkor azt mondanám, hogy ha fizeti a kiadásaimat, akkor az időmet rászánnom. Itt kiderülne, hogy csak a duma nagy, vagy tényleg komolyan gondolja.

Kayak alkalmazásban egyszerre lehet repülőjegyet, szállást, bérautót bérelni, egy hétvégére Európában bárhol tipikusan 200 euró jó szállás 1 napra, 400 euró repülőjegy (mindennel), 100 euro bérautó.

2019. szept. 23. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!