Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változzak meg nem egész...

Hogy változzak meg nem egész egy év alatt? Segítenél egy 22 éves elkeseredett lánynak?

Figyelt kérdés

A problémám a következő,hogy májusban lesz érettségitalálkozónk.Én a gimis évek alatt,mindig le lettem mindenért sajnálva,szánalomból "barátkoztak" velem.Ennek oka,hogy kövér vagyok,pattanásos,striás,stb...

az egyetemi évek alatt nem volt eddig időm magammal foglalkozni,meg nem is nagyon érdekelt a külsőm.De most ennek vége.Szeretném,ha a volt osztálytársaim elcsodálkoznának mikor meglátnak,és ebben szeretnék segítséget,tippeket ötleteket kérni:

168 cm vagyok és 83 kg.fülig érő barna olyan se nem göndör se nem egyenes hajam.a mellem 85 B-s.Ha kíváncsiak vagytok még valamire szívesen leírom.

Ezenkívül:eléggé félénk,visszahúzódó,bizalmatlan és önbizalmatlan is vagyok,ebben is szeretnék segítséget kérni,hogy legyek magabiztos és egy olyan ember akiből sugárzik a belső kisugárzás.

Előre is köszönöm annak aki megtisztel azzal,hogy elolvassa amit írtam és segíteni próbál:)

22/L

2010. júl. 10. 23:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
szia. hát ha esetleg zeretnéd, felvehetsz msn-re ha van msn címed és szivesen segitek:) irj privit. puszii
2010. júl. 13. 19:19
 32/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is kezdd azzal, hogy összeírod, hogy min akarsz változtatni. És amikor az megvan, kipipálod. Ez ösztönözni fog, és látni fogod, hogy már mennyi mindent megtettél.

Na és most nézzük :)

A bőröddel menj el bőrgyógyászhoz, mondd el neki a problémádat, fel fog írni egy (vagy több) szert, ami kimondottan a bőrödre való, és segít eltüntetni, mérsékelni a pattanásokat. Aztán irány a kozmetikus. Ha nincs is pénzed rendszeresen járni, azért mielőtt belevágsz a változásba, menj el. Aztán majd ha megengedheted magadnak, eljárhatsz rendszeresen. Ha van jó kozmetikusod, ő fog tudni tanácsot is adni, kérdezd meg bátran, hogy milyen termékeket ajánl a bőrödre, mit használj, és akkor otthon is tudod magadnak kezelni.

Amit én így látatlanban ajánlok (persze nem látom a bőröd, a kozmetikus majd meg tudja mondani pontosan) az a bőrradírozás hetente 2x, és a mindennapos arctisztítás, tonizálás.

Erről most így eszembe jut, hogy ha fogyni akarsz plána, de amúgy is, a bőrödet is hidratáld. Nem szép a kirepedezett bőr, de a fogyásnál is szebb marad a bőröd, ha rendszeresen hidratálod

Ha fogyni akarsz, abba is vágj bele, nem megy egyik napról a másikra. Először is kezd egászségesen étkezni. Ne válassz valami drasztikus diétát, mert jojó effektusod lehet nagyon könnyen. Szóval egy betartható diéta. Azon kívül mozogj. Szinte mindegy hogy mit a lényeg, hogy rendszeresen, és ne hagyd abba. Állíts össze egy edzéstervet, vagy járj el futni (de akkor is állítsd össze, hogy melyik napokon mész), konditerembe, iratkozz be valamilyen edzésre, táncra. Menni fog, hidd el, ha kitartó vagy, csak úgy röpülnek majd a kilók :)

Tedd rendbe a kezeid, lábaid. Nem szép a repedt sarok, és a letört körmök. Ha az élénk lakkokat szereted, akkor bátran használd, de ha könnyen lepattogzik, akkor egy egyszerű, világos/átlátszó körömlakk is tökéletes. Ha tudod, növeszd meg a körmeid (a kezeden), vagy rakass fel műkörmöt. Rendkívül sokat dobnak az ilyen apróságok is.

A hajadra a megoldás egy jó fodrász. Ha van ilyened, tud tanácsot adni, hogy mi állna jól az arcodhoz. Esetleg egy új színt is kipróbálhatsz. Így látatlanban a kicsit hosszabb, fokozatos haj állna jól, az nyújtja az arcot, de akár egy egészen rövid is lehet találó.

Smink. Kezdj el már most sminkelni. Itt egy jó oldal: dorkasminkel.blogspot.com

Egészen az alapoktól kezd :)

Ennyi, remélem segítettem. Ha küldesz egy képet, adok személyre szabott tanácsot is:)

2010. júl. 13. 21:30
 33/35 anonim ***** válasza:

most nincs erőm elolvasni a válaszokat, úgyhogy lehet hogy már írták amit én akarok:

szerintem ha az a legnagyobb bajod, hogy duci vagy akkor fogyj le, és meglátod, hogy a kedved is jobb lesz, és nem leszel olyan kisegér, mint most (bocsi) ha az a célod, hogy lefogyj, akkor ha azt a képet látod a tükörben amit kitűztél, vagy ahhoz hasonlót egyből megnő az önbizalmad. sportolj valamit, amiben örömöd leled, vagy amit nagyon régóta kiakartál próbálni, ez is növeli az önbizalmad. válassz bátran kicsit merészebb ruhákat, bár ez stílustól függ, a volt osztálytársaid miatt, ne változtass stílust teljesen, válassz világos, vidám színeket, kivágott felsőt. az utcán pedig tessék benne emelt fővel végigmenni. fülbevalót valami olyat ami a ruhához és az arcformádhoz is illik. (többit nem mondom, nekem a fülbevaló a mániám) egy olyan haj ami nagyon jól áll megváltoztathatja az egész külsőd, konzultálj a fodrászoddal, hogy neked mi állna jó, még színt is változtathatsz, lehet jobb lenne valami rövid, vagy csak tépesd meg. sminknek pedig alapozó, pirosító és szemceruza már nagyon feltudja dobni az arcot. ha átváltoztatod a külsőd, és egy olyan embert látsz a tükörben aki neked tetszik, akkor szépen fogod is tudni hordani az új külsőd, de vigyázz, nehogy más ember legyél emiatt. remélem segítettem (:

2010. júl. 14. 00:20
 34/35 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező, a posztindítóból kedves, jófej lánynak tűnsz, de ebben a kérdésben szerintem nem a legjobb, ahogy gondolkodsz. Én most vagyok (lennék) túl a második, 10 éves érettségi találkozón. A szitu kb. nekem is hasonló volt középiskolás koromban, mint neked, csak én nem voltam kövér, hanem inkább sovány. Szerettem olvasni, tanulni, nem ittam, szemüveges voltam és csendes, magamba forduló, gondolkodó típus, ezért szinte senki nem akart velem barátkozni és lesajnáltak.

1. osztálytalálkozó előtt ugyanez a para volt, mint neked, megfeleljek, stb. Kényszeredetten beszélgettem, jópofiztam, görcsösen próbáltam megfelelni, aztán egyszer hirtelen csak bevillant a fejembe a kérdés: mit csinálok én itt? Itt vagyok 23 évesen, és még mindig azon parázok, hogy néhány jelentéktelen hüly.ének, akihez semmi közöm, meg akarjak felelni? Elszégyelltem magam, és kb. a találkozó közepén eljöttem. Senkinek nem hiányoztam, hiába a smink, frizura, stb.

2.-ra el se mentem (1 éve volt), mert semmi értelmét nem láttam. Nem fogok parázni azon, hogy olyan embereknek megfeleljek, akiket nem érdeklek, és akik akkor, a középiskolás évek alatt, és most is, meg se akartak ismerni, és felszínes külsőségek alapján ítéltek. Különben is mi közöm nekem ezekhez az emberekhez? Csak azért, mert egy évben születtem velük, és valamikor egy városban laktunk, a középiskolában egy osztályba soroltak minket, attól még tkp. ugyanolyan idegenek, mint akik szembe jönnek az utcán. Szerintem csak azokkal foglalkozz, akik szeretnek, mert aki felszínes külsőségek alapján ítél (kövérség, csendesség, szemüvegesség), az nem érdemli meg, hogy egy gondolatot is pazaroljanak rá. Ha fogyni akarsz, fogyj, de ne ezek miatt az ostoba volt osztálytársak miatt, hanem hogy egészségesebb legyél és jobban érezd magad.

2010. júl. 14. 07:43
 35/35 anonim ***** válasza:

Szia,bocs hogy nem olvastam vegig a 4 oldalnyi tanacsadast,de ha akarod menjunk el egyutt kondozni...en is fogyni akarok ,de egyedul nem szanom ra magamXD

19L

Budapest

2010. júl. 14. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!