Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változzak meg nem egész...

Hogy változzak meg nem egész egy év alatt? Segítenél egy 22 éves elkeseredett lánynak?

Figyelt kérdés

A problémám a következő,hogy májusban lesz érettségitalálkozónk.Én a gimis évek alatt,mindig le lettem mindenért sajnálva,szánalomból "barátkoztak" velem.Ennek oka,hogy kövér vagyok,pattanásos,striás,stb...

az egyetemi évek alatt nem volt eddig időm magammal foglalkozni,meg nem is nagyon érdekelt a külsőm.De most ennek vége.Szeretném,ha a volt osztálytársaim elcsodálkoznának mikor meglátnak,és ebben szeretnék segítséget,tippeket ötleteket kérni:

168 cm vagyok és 83 kg.fülig érő barna olyan se nem göndör se nem egyenes hajam.a mellem 85 B-s.Ha kíváncsiak vagytok még valamire szívesen leírom.

Ezenkívül:eléggé félénk,visszahúzódó,bizalmatlan és önbizalmatlan is vagyok,ebben is szeretnék segítséget kérni,hogy legyek magabiztos és egy olyan ember akiből sugárzik a belső kisugárzás.

Előre is köszönöm annak aki megtisztel azzal,hogy elolvassa amit írtam és segíteni próbál:)

22/L

2010. júl. 10. 23:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
fogyni minden este egy kis edzéssel nagyon könnyű, a pattanásokat puderel próbálhatod leplezni,és ennyi:) Sok szerencsét!
2010. júl. 13. 14:52
 22/35 anonim ***** válasza:

Végezd el a duci modell iskolát. Én is kövér vagyok, több a súlyom mint neked, mondjuk magasabb vagyok, és nagyon szeretem. Sok lány nem is akar modell lenni, csak elvégzi a képzést, hogy önbizalmat nyerjen. Igaz nem olcsó mulatság, de nagyon sok mindent megtanulhatsz, a sminkeléstől, bőrápoláson kezdve, a divatos és előnyös öltözködésen át a szép járásig mindent. Itt egy példa az egyik csajról, hogy milyen volt és milyen lett: [link]

Ha a tanfolyam után nem szeretnél modellként dolgozni nem kell! Akkor úgymond egy önbizalom fejlesztő tréningen vettél részt. A tanfolyam 4 hétvégés, ha jól tudom.

2010. júl. 13. 14:54
 23/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Lemaradt egy fél mondat. "..és nagyon szeretem.. a modellkedést, ugyan is én is plus-size modell vagyok, de csak hobbi szinten csinálom. :) "
2010. júl. 13. 14:57
 24/35 anonim ***** válasza:
Első és legnehezebb dolog az önbizalom felépítése.Ebben segíthet a fogyás,de önmagában ettől nem lesz kisugárzásod.Hidd el magadról,hogy értékes,okos(egyetemet végeztél,nem?)vonzó nő vagy.Nézz meg néhány részt a Szeretem a testem c.sorozatból.Keress valakit,akinek bízol az ízlésében,újítsátok fel a ruhatáradat,majd figyeld meg,hány ember néz meg az utcán.NEM AZÉRT NÉZNEK,MERT CSÚNYA VAGY!!!!!!!!!!EZT VERD KI A FEJEDBŐL.
2010. júl. 13. 15:08
 25/35 anonim ***** válasza:

Már most elrontottad. Nem az osztálytalálkozó és a lesajnáló többiek miatt kell megváltozni, hanem magad miatt. Akkor kezdj bele, ha magadért teszed, különben nem sikerül.

A hajad havonta 1 centit nő, 1 év alatt 12 cm. A sminket megmutatja egy jó kozmetikus. A sport rajtad múlik. A kajálást ésszel csináld, de azt is magadért, az egészségedért, ne akarj 1 hónap alatt vézna lenni, mert nem fog sikerülni. Ha küldesz privit, megírom, hogyan kajálj. Ruhákat sajna próbálgatni kell, főleg, ha lefogysz. :) Segíthet egy barátnő. (Ha nincs, kell szerezni!) Az önbizalom mindezektől nő majd.

2010. júl. 13. 15:24
 26/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is hasonlóak voltak a problémáim.

De egy hónap alatt 10 kg-t fogytam. Ezután már nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Megváltoztattam a hajszínem és a ruhatáramat is kicseréltem.

Ha gondolod szívesén segítek a fogyókúrában és a többiben is. Ha kérdésed van nyugodtan írj privit.

2010. júl. 13. 16:12
 27/35 anonim ***** válasza:
Sport!!!!Fogyni fogsz, önbizalmat ad,és rögtön be mersz vállani majd egy kis hajfestést.Ajánlom Norbi tornáit, a pasi sz@rt se ér, a tornái annál többet:-))
2010. júl. 13. 17:19
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Én először egy szempontváltást javaslok. Mielőtt még kifordulnál önmagadból. Az önbizalommal bíró ember ott kezdődik, hogy azokon kívül, akik valóban szeretik, lesz,rja, ki mit gondol róla.

Nagyon jól tudom, és a 10 éves osztálytalálkozón is tapasztaltam, hogy sokan egész fiatalságukon át cipelik a középiskolában szerzett frusztrációkat. Első lépésként ezeket kéne levetni. Kik Neked a volt osztálytársak, hogy nekik akarsz megfelelni, nekik, akik bántottak? Itass velük 3 pohár bort, majd meglátod, mi van a nagy tökéletesség mögött. (Persze nem minden esetben.)

Ha jól veszem ki, Te olyan típus vagy, akit olyan szinten nem foglalkoztat a külseje, hogy annak a magazinokban található ideál szerinti feljavítására órákat szánjon naponta. Ez rendben is van, az emberek, a nők különbözőek. Bárkinek joga van a magazinok mércéjével nézve "előnytelen külsejűnek" lenni, ha neki más a fontosabb. Nem ennek kéne meghatároznia, hogy barátkoznak-e vele, megette a fene azt a barátságot, ahol számít a külső. Rengeteg nő van, akinek az uralkodó szépségideálhoz képest "súlyfeleslege" van (attól még lehet jó alakja és lehet fitt, egészséges!!!!) , nem sminkeli magát, és mégis van partnere, és boldog.

Önbizalomnöveléshez ajánlott könyvek (meg ahhoz, hogy megszabadulj attól a tévhittől, hogy nem vagy addig teljes értékű ember, amíg nem fogsz szupermodell külsővel rendelkezni... Illetve az is egy tévhit, hogy ha netán valahogy mégis elérnéd a hőn áhított ideális külsőt, akkor majd minden egy csapásra jó lesz. Hát nem.):

Naomi Wolf: A szépség kultusza

Germaine Greer: A kasztrált nő (nem kell megijedni, semmi durva :D )

Simone de Beauvoir: A második nem

Apró változtatásokat, amiket TE IS élvezel, persze végrehajthatsz attól még, de alapvetően akkor leszel harmonikus, "kisugárzó", ha önmagad maradsz.

2010. júl. 13. 17:41
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

szerintem ha kulsore elonyodre valtozol,az onbizalmat fog adni!!

- ne csak erdekes szemelyisegnek akarj latszani,hanem legyel is az! keress erdekes hobbikat valamit amit szeretsz es jo vagy benne (pl. ha erre jarsz hurghadan, megtanitalak buvarkodni :-)) persze nem kell ilyen extremre gondolni

- sport!

- vegyel par uj ruhat, kiegeszitoket pl nyaklanc,taska stb ami mindent feldob

- legyen egy igazan szep cipod

- ruha az alkatodhoz: szoknya-bluz-ov (!)

- az is segit, ha irsz egy listat, hogy min szeretnel valtoztatni, es akkor kipipalhatod,ami mar megvan.

(ha kuldesz uzit, beszelhetunk ha gondolod :)

28/L

2010. júl. 13. 17:51
 30/35 anonim ***** válasza:
59%

Szia.

Először is fejben változz. Szóval. Gondolkozz.. Nézz a tükörbe. és döntsd el mit, hogyan, mennyire akarsz megváltoztatni.

Ha felkészültél lélekben, erős vagy, sikerül. De kell a kitartás, és jó barátokból sem árt, akikre támaszkodhatsz, ha nehéz lesz.

A hajaddal annyit kezdhetsz, h veszel vmi felcsatolósat, szal póthaj. Mást nem hiszem. Max ricinusolajjal is kenegetheted.

Elég ha eljársz minden nap kocogni 1 órát. Vagy ha közeledben van aerobic, vagy akármi menj el. És csináld végig!! De ha ez nem tetszik, van ezeregy oldal, pl: www.femina.hu ahol fogyitppeket olvashatsz.

Ha mindez megvan. Sikerült leadnod annyi kilot, amennyit szerettél volna, öltözz csinosan.. nézz a tükörbe, és mond: Gyönyörű vagyok. :)

Hidd el. Minden fejben dől el.

Sok sikert. :)

2010. júl. 13. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!