Hogy változzak meg nem egész egy év alatt? Segítenél egy 22 éves elkeseredett lánynak?
A problémám a következő,hogy májusban lesz érettségitalálkozónk.Én a gimis évek alatt,mindig le lettem mindenért sajnálva,szánalomból "barátkoztak" velem.Ennek oka,hogy kövér vagyok,pattanásos,striás,stb...
az egyetemi évek alatt nem volt eddig időm magammal foglalkozni,meg nem is nagyon érdekelt a külsőm.De most ennek vége.Szeretném,ha a volt osztálytársaim elcsodálkoznának mikor meglátnak,és ebben szeretnék segítséget,tippeket ötleteket kérni:
168 cm vagyok és 83 kg.fülig érő barna olyan se nem göndör se nem egyenes hajam.a mellem 85 B-s.Ha kíváncsiak vagytok még valamire szívesen leírom.
Ezenkívül:eléggé félénk,visszahúzódó,bizalmatlan és önbizalmatlan is vagyok,ebben is szeretnék segítséget kérni,hogy legyek magabiztos és egy olyan ember akiből sugárzik a belső kisugárzás.
Előre is köszönöm annak aki megtisztel azzal,hogy elolvassa amit írtam és segíteni próbál:)
22/L
Végezd el a duci modell iskolát. Én is kövér vagyok, több a súlyom mint neked, mondjuk magasabb vagyok, és nagyon szeretem. Sok lány nem is akar modell lenni, csak elvégzi a képzést, hogy önbizalmat nyerjen. Igaz nem olcsó mulatság, de nagyon sok mindent megtanulhatsz, a sminkeléstől, bőrápoláson kezdve, a divatos és előnyös öltözködésen át a szép járásig mindent. Itt egy példa az egyik csajról, hogy milyen volt és milyen lett: [link]
Ha a tanfolyam után nem szeretnél modellként dolgozni nem kell! Akkor úgymond egy önbizalom fejlesztő tréningen vettél részt. A tanfolyam 4 hétvégés, ha jól tudom.
Már most elrontottad. Nem az osztálytalálkozó és a lesajnáló többiek miatt kell megváltozni, hanem magad miatt. Akkor kezdj bele, ha magadért teszed, különben nem sikerül.
A hajad havonta 1 centit nő, 1 év alatt 12 cm. A sminket megmutatja egy jó kozmetikus. A sport rajtad múlik. A kajálást ésszel csináld, de azt is magadért, az egészségedért, ne akarj 1 hónap alatt vézna lenni, mert nem fog sikerülni. Ha küldesz privit, megírom, hogyan kajálj. Ruhákat sajna próbálgatni kell, főleg, ha lefogysz. :) Segíthet egy barátnő. (Ha nincs, kell szerezni!) Az önbizalom mindezektől nő majd.
Szia!
Nekem is hasonlóak voltak a problémáim.
De egy hónap alatt 10 kg-t fogytam. Ezután már nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Megváltoztattam a hajszínem és a ruhatáramat is kicseréltem.
Ha gondolod szívesén segítek a fogyókúrában és a többiben is. Ha kérdésed van nyugodtan írj privit.
Én először egy szempontváltást javaslok. Mielőtt még kifordulnál önmagadból. Az önbizalommal bíró ember ott kezdődik, hogy azokon kívül, akik valóban szeretik, lesz,rja, ki mit gondol róla.
Nagyon jól tudom, és a 10 éves osztálytalálkozón is tapasztaltam, hogy sokan egész fiatalságukon át cipelik a középiskolában szerzett frusztrációkat. Első lépésként ezeket kéne levetni. Kik Neked a volt osztálytársak, hogy nekik akarsz megfelelni, nekik, akik bántottak? Itass velük 3 pohár bort, majd meglátod, mi van a nagy tökéletesség mögött. (Persze nem minden esetben.)
Ha jól veszem ki, Te olyan típus vagy, akit olyan szinten nem foglalkoztat a külseje, hogy annak a magazinokban található ideál szerinti feljavítására órákat szánjon naponta. Ez rendben is van, az emberek, a nők különbözőek. Bárkinek joga van a magazinok mércéjével nézve "előnytelen külsejűnek" lenni, ha neki más a fontosabb. Nem ennek kéne meghatároznia, hogy barátkoznak-e vele, megette a fene azt a barátságot, ahol számít a külső. Rengeteg nő van, akinek az uralkodó szépségideálhoz képest "súlyfeleslege" van (attól még lehet jó alakja és lehet fitt, egészséges!!!!) , nem sminkeli magát, és mégis van partnere, és boldog.
Önbizalomnöveléshez ajánlott könyvek (meg ahhoz, hogy megszabadulj attól a tévhittől, hogy nem vagy addig teljes értékű ember, amíg nem fogsz szupermodell külsővel rendelkezni... Illetve az is egy tévhit, hogy ha netán valahogy mégis elérnéd a hőn áhított ideális külsőt, akkor majd minden egy csapásra jó lesz. Hát nem.):
Naomi Wolf: A szépség kultusza
Germaine Greer: A kasztrált nő (nem kell megijedni, semmi durva :D )
Simone de Beauvoir: A második nem
Apró változtatásokat, amiket TE IS élvezel, persze végrehajthatsz attól még, de alapvetően akkor leszel harmonikus, "kisugárzó", ha önmagad maradsz.
szerintem ha kulsore elonyodre valtozol,az onbizalmat fog adni!!
- ne csak erdekes szemelyisegnek akarj latszani,hanem legyel is az! keress erdekes hobbikat valamit amit szeretsz es jo vagy benne (pl. ha erre jarsz hurghadan, megtanitalak buvarkodni :-)) persze nem kell ilyen extremre gondolni
- sport!
- vegyel par uj ruhat, kiegeszitoket pl nyaklanc,taska stb ami mindent feldob
- legyen egy igazan szep cipod
- ruha az alkatodhoz: szoknya-bluz-ov (!)
- az is segit, ha irsz egy listat, hogy min szeretnel valtoztatni, es akkor kipipalhatod,ami mar megvan.
(ha kuldesz uzit, beszelhetunk ha gondolod :)
28/L
Szia.
Először is fejben változz. Szóval. Gondolkozz.. Nézz a tükörbe. és döntsd el mit, hogyan, mennyire akarsz megváltoztatni.
Ha felkészültél lélekben, erős vagy, sikerül. De kell a kitartás, és jó barátokból sem árt, akikre támaszkodhatsz, ha nehéz lesz.
A hajaddal annyit kezdhetsz, h veszel vmi felcsatolósat, szal póthaj. Mást nem hiszem. Max ricinusolajjal is kenegetheted.
Elég ha eljársz minden nap kocogni 1 órát. Vagy ha közeledben van aerobic, vagy akármi menj el. És csináld végig!! De ha ez nem tetszik, van ezeregy oldal, pl: www.femina.hu ahol fogyitppeket olvashatsz.
Ha mindez megvan. Sikerült leadnod annyi kilot, amennyit szerettél volna, öltözz csinosan.. nézz a tükörbe, és mond: Gyönyörű vagyok. :)
Hidd el. Minden fejben dől el.
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!