Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változzak meg nem egész...

Hogy változzak meg nem egész egy év alatt? Segítenél egy 22 éves elkeseredett lánynak?

Figyelt kérdés

A problémám a következő,hogy májusban lesz érettségitalálkozónk.Én a gimis évek alatt,mindig le lettem mindenért sajnálva,szánalomból "barátkoztak" velem.Ennek oka,hogy kövér vagyok,pattanásos,striás,stb...

az egyetemi évek alatt nem volt eddig időm magammal foglalkozni,meg nem is nagyon érdekelt a külsőm.De most ennek vége.Szeretném,ha a volt osztálytársaim elcsodálkoznának mikor meglátnak,és ebben szeretnék segítséget,tippeket ötleteket kérni:

168 cm vagyok és 83 kg.fülig érő barna olyan se nem göndör se nem egyenes hajam.a mellem 85 B-s.Ha kíváncsiak vagytok még valamire szívesen leírom.

Ezenkívül:eléggé félénk,visszahúzódó,bizalmatlan és önbizalmatlan is vagyok,ebben is szeretnék segítséget kérni,hogy legyek magabiztos és egy olyan ember akiből sugárzik a belső kisugárzás.

Előre is köszönöm annak aki megtisztel azzal,hogy elolvassa amit írtam és segíteni próbál:)

22/L

2010. júl. 10. 23:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Először is magad miatt változz meg! A cél ne mások lenyűgözése legyen, hanem az, hogy jól érezd magad a bőrödben. Vegyél fel előnyös ruhákat, amikben jól is érzed magad (ez természetesen nem pics@gatya + top) A fogyókúra is megvalósítható (mondom ezt én hasonló adottságokkal, mikor sokadszorra kezdek bele... :P), de először mindenképp belül kell megváltoznod. A bőrödre használj Clean and Cleart minden, vagy minden második nap, előbb-utóbb elmúlnak, legalábbis megritkulnak a pattanások. Az önbizalomhiányon leginkább úgy tudsz javítani, ha elérhető célokat tűzöl ki magad elé. Haladj apránként, később pedig, ha visszagondolva rájössz, hogy el is érted azokat, általában az önbizalom csőstül jön, nagy adagokban :) Mikor reggel felkelsz, és tükörbe nézel, mosolyogj magadra. Így vagy szép, ahogy vagy, de holnapra még szebb leszel.
2010. júl. 10. 23:47
 12/35 anonim ***** válasza:

23:48

Meg te is, ha kidob innen a moderátor. Ha fuckyeah-ra edzel, írj magadnak vicces kérdést, és a hasonló szellemi színvonalú partnereiddel válaszoltasd meg. Barom.

2010. júl. 10. 23:50
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolai korosztály nem arról híres,hogy valakivel is szánalomból barátkozzon.ha barátkoztak veled,akkor azért mert birták a fejed.

A hajra nagyon jó megoldás a fodrász.Ha nem szoktál sminkelni,akkor a találkozón se sminkelj,mert az esetleg már egy feszélyezettséget ad,ugyanis nem vagy hozzászokva.Ha nem érdekelt idáig a külsőd,akkor túl nagy bajod nem lehet vele.Csak miattuk ne akarj lefogyni.

Az a helyzet hogy szinte akárhogy néz ki az ember,ha meg van elégedve magával,meg van elégedve az életével,és nem másnak,hanem magának akar megfelelni akkor minden rendben.A megelégedettség egy pozitív kisugárzást ad.Más nem is kell.

Tehát ha valami nem tettszik az életedben,akkor változtass rajta(magad miatt)és akkor nem lesznek ilyen helyzetek az életedben.

2010. júl. 10. 23:54
 14/35 anonim ***** válasza:

végre valaki, aki 15-20 kg-ot nem egy hét, hanem egy év alatt akar ledobni, szóval alapból jól kezded ...tuti sikerülni fog, először is ahogy írták, úszás, bringa ---házidokihoz menj el, lehet van egészségügyi gond a háttérben

sport közben nőni fog a magabiztosságod, lehet ismerkedni is, és ki tudja lehet a leendő férjed megy majd érted a találkozó után

+ ha nő az önbizalmad a munkád is jobban fog menni, lehet már suli alatt kapsz valami jó szakmai gyakorlati helyet és onnan egyenes út egy karrier ;)

2010. júl. 10. 23:57
 15/35 anonim ***** válasza:

Te miért akarsz olyan embereket lenyűgözni, akik azért nem barátkoztak veled, mert kövér vagy???

Én is kövér voltam középsuliban. Nem duci, meg husi, meg dundi, hanem kövér. És mégis sok barátom volt.

Ne az ő elismerésükért változz, hanem a sajátodért.

2010. júl. 11. 00:34
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia! En is egesz gyerek koromban kover voltam. 80-85 kilo korul voltam 160 centisen. 19 eves koromban fogytam le 68 kilora (azota kiderult, hogy azert tudok ilyen nehezen fogyni, mert hormon problemam van). Szoval ha nincs gondod, tudsz fogyni, de van valami, ami ehhez kell. Bizz magadban es lasd meg magadban a jot, a szepet. En mindig bankodtam, hogy senki sem foglalkozik velem es biztos a kulsom miatt. Mikor mas eletszemleletet vettem fel, egybol onzoltottek felem az emberek es az igazit is megtalaltam par honapon belul (anya es feleseg vagyok ma mar).

A valosag az, hogy te jo es szep vagy mar most, de mindenki csunyanak fog addig tartani, ami te annak tartod magad, ugyanis negativ lesz a kisugarzasod, ami senkit sem vonz. Tehat ezt kell elsosorban megvaltoztatni. Miert lenne mas jobb nalad? Ne legyel ennyire letorve. Mindannyian emberek vagyunk es mindenkinek meg vannak a hibai es jo tulajdonsagai. Te is vedd eszre magadban a jot es akkor masok is eszre veszik. Es akarmennyire hihetetlen, nem a kulsod miatt nem baratkoznak veled, hanem a negativ eletszemleleted miatt, ami kisugarzik. Tudom, mert en is igy voltam es miota valtoztattam, az emberek is mashogy allnak hozzam. Es ehhez nem kulso, hanem belso valtozas kell elsosorban. Onbizalom, hit, kitartas. Ne legyel elkeseredve, hanem legyel buszke magadra!

2010. júl. 11. 03:02
 17/35 BlackSword ***** válasza:

Hali... Ahogy előttem is írták, ne mások miatt akarj megváltozni, lefogyni, hanem magad miatt!!! Nem az a lényeg, hogy most hanyatt essenek tőled, hanem, hogy Te magad elfogadd magadat olyannak, amilyen vagy!

Nem mindenkinek áll egyébként jól, ha mosolyog egész nap, mint a tejbetök... Van ismerősöm, akinek van egy ilyen komoly arcberendezkedése... Neki sem áll jól, ha állandóan mosolyogni próbál... Lehet neked sem...

A sport sokat segít, mid a fogyásban, mind pedig az önbizalom megnövelésében... Fontos, hogy el tudd érni a kitűzött célokat... Először ne rakd olyan magasra a lécet, aztán is csak folyamatosn, de emberi szinten emelgesd őket...

Ha jó sampont akarsz, akkor inkább olyat használj, ami nem kettő az egyben... Külön sampon, külön balzsam... Nekem bevállt... Nem töredezik, és nem gyengül, pedig én havonta megalázom a festéssel... És szerintem havi egy fodrászt Te is megérdemelsz... Ennyi időd csak van... Én is ki tudtam spórolni...

Jah, és fiú vagyok...23

2010. júl. 11. 10:25
 18/35 anonim ***** válasza:

Jókat írtak az előttem lévők!

Még annyi, hogy a fogyózást sem kell beszorítani a napirendedbe, ha például biciklivel jársz mindenhova, suliba, boltba, munkába, stb. A felsőtested pedig erősítheted este a tv előtt is. És járj el néha izgalmasabb sportokat végezni is, pl falmászás, küzdősportra is beiratkozhatsz.

2010. júl. 13. 14:29
 19/35 anonim ***** válasza:

Sehogy se változz meg, ha állandóan le lettél sajnálva akkor el se menj!!

Tök felesleges..

Én egyikre sem mentem el, pedig én nem voltam lenézve, de egyszerüen nem érdekelt, állítólag voltak rajta kábé 6 an.

Szal nem is lett volna érdemes!

2010. júl. 13. 14:39
 20/35 anonim ***** válasza:

Kár,hogy ennyire a külsőségekre hajtasz és nem a belső értékekre.Én most szültem,5 hónapja,van rajtam plusz 20 kg,és farmerban és pólóban mentem két hete az osztálytalira,mert volt EGYETLEN olyan ember,akit rég nem láttam és beszélgetni akartam vele.

AD 1:ha lesajnáltak,miért vágysz közéjük?

AD 2:fogyj le,majd előző nap menj el fodrászhoz meg sminkeshez,csodákra képesek.

Bár szerintem ne menj a talira

2010. júl. 13. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!