Mit gondoltok egy ilyen "nőről", aki ráadás "anya"?
16:39! Először is értelmezd szöveget! A kérdező írta h nem tudta h a lányzó csak 16 éves,hazudott a korától és csak később vallotta be hány éves.
Egyébként van róla fogalmad hogyan néznek ezek a mai kis tini lánykák egy buliban: Hát nem a korukhoz képest. Sokkal idősebbnek látszanak. Tudok olyan 13 évest,aki olyan fejlett(nagy mellek,170cm,jó alak) h mindenhol azt hiszik simán van már 18 éves! Az idősebb pasikra mind ráakaszkodik,és soha nem mondja meg h igaziból 13 éves. csak akkor közli amikor a pasi akivel előző éjszaka együtt volt,nem akarja felhívni. Olyankor szokott sms-t irni h csak 13 éves vagyok és szüleim nagyon mérgesek lesznek ha megtudják h veled voltam. Így csikar ki a pasikból pénzt.
Úristen utolsó! Ez már tragédia. Akárki is a hibás, a fiam érdekeit kell nézni (amúgy ebbe biztos vagyok, hogy az enyém,mert csináltattam apaságit, hogy ha úgy van, ne vegyen palira.)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!