Mit gondoltok egy ilyen "nőről", aki ráadás "anya"?
"...hogy 16 éves és terhes..."
ezt elírtam, 16 éves és 8 hetes terhes.
A korát is csak ekkor mondta el, hogy milyen fiatal.
Na ezért nem kell a fiatal lányokat bíztatni hogy jaj de jó anyák lesznek...
Szerintem ne tegyél semmit, hozzá se engedd a gyereket és keress egy igazi szerelmet.
Egy kissé letaglózott a történet. Ez borzalmas. Nem értem, akkor miért vállalta be egyáltalán a gyereket? (Persze tudom hogy egyes emberek elítélik azt.)
Nincs neki családja? Szülei? Ők mit szóltak a dologhoz.
És nagyon jól tetted, hogy az anyát idézőjelbe tetted. Egy ilyen ember nem anya.
De az is elképzelhető, hogy évek múlva megbánja a dolgot, aztán majd elkezd követelőzni. Ne hagyd magad. Semmi köze nincs a gyerekhez.
Ohh, van remény! Vannak még gyerekszerető, érett férfiak a világon :)
Amúgy szerintem is próbálj végre egy hozzád való társat keresni. Az anyukán meg igyekezz behajtani a bírósággal a gyerektartást. Legalább ilyen téren érezze, hogy amit tett, annak súlya van.
Figyelj! Nekem RÓLAD VAN MEG A VÉLEMÉNYEM!Képes vagy lefeküdni fűvel-fával, gyerekekkel! Ne haragudj, lehetséges, hogy a kislány egy lelki sérült, mert egy normális tini nem csinál ilyet (pl. szeretethiánya van).
Egy fiatal kis tiniről lehet látni, hogy fiatal!
Máskor tanulsz belőle, hogy nem fekszel le kislányokkal, főleg nem gumi nélkül. Elég felelőtlen vagy.
Elsősorban te vagy a felnőtt!!! Te gondoskodj a gyerekről.
A kislányról annyit, hogy valószínű a szülei nem foglalkoztak vele eleget, és ebből lett ez a tragédia. Igen, egy ilyen szétcsúszott kislánynak egy erős támogatás és pszichológus kell, mert előbb-utóbb tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!