Mit gondoltok az Anya taníts engem c. könyvről?
nekem is megvan ez a könyv,úgy kaptam.de a napirendünk annyira változó mostanában,meg elég gyakran vagyunk úton,hogy egyszerűen nem jutok el oda hogy még + ban is taníthassam a könyvből.egy két dolgot,ami magamtól is eszembe jutott(pl ez elment vadászni;kerekecske dombocska vagy itt van ez,az....a kutya ugat stb)tanítom,mutatom neki.meg igazándiból nem is értem hogy hogy működik ez,hogy egy hétig napi szinten ismételni a dolgokat,vagy minden nap mást tanítani?
te hogy csinálod?
Szia!
Én is megvettem, még az első hónapban.
Mit ne mondjak, van benne egy csomó olyan "feladat", amit nem tudtunk gyakorolni. Ha egyszerűen nem érdekli a mondóka, éneklés, építés, stb még sorolhatnám.. akkor nem tudok mit tenni.
Ettől a könyvtől függetlenül nagyon ügyes, és tud mindent, amit ennyi idősen tudnia kell.
17 hós, de a mondókázás, éneklés, könyvnézegetés a mai napig nem érdekli. Inkább szerel, rombol, alkot.
Már 10 hós korától nemis használjuk a könyvet, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!