Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy ha...

Ivetka93 kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy ha egy anya leutcalányozza a lányát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Én már ezt egyszer leírtam egy másik kérdésnél, és akkor lepontoztak. Azért leírom megint, hátha most nem.

Szerintem irigy, mert neki már régen volt szexuális élménye.

2011. aug. 19. 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, milyen okból?

Mert egy harmonikus családi életben nem szoktak ilyenek ad hoc jelleggel történni.

2011. aug. 19. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Én azt, hogy: anyuka szerint úgy öltözködsz mint egy utcalány.

Anno én is megkaptam ezt amikor kb. 16-17 éves voltam.

Egyszerű: FÉLT! Nehogy bajod legyen a kirívó öltözködés miatt.

2011. aug. 19. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Így, ebben a mondatkörnyezetben, azt gondolom, hogy a lányának el kellene gondolkodnia...

Egy ANYA(!), soha nem fogja lekurv@zni ok nélkül a lányát!

2011. aug. 19. 19:07
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

1. Irigy mert apenia dolorosában szenved.

2. Saját magát látja benne, illetve saját hasonló korú változatát.

2011. aug. 19. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Kiborult idegileg pl., mivel nem hinnem azt, hogy egy szulo minden ok nelkul kezdi el igy becezni a sajat gyermeket!

Elozmenyek?

2011. aug. 19. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Csak úgy nem k*rvázza le a lányát egy anya!! azért tenni is kell aranyapám;) biztos adtál rá okot. ;)
2011. aug. 19. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Szellőzteti a száját az ilyen ember.

Olyan erkölcsi értékeket akar óvni, amik nem léteznek. A férfiakra semmiféle szabály nem kényszeríti rá a házasságot. Rengtegen nem hajlandóak házasodni, divatból, még gyereket is vállalnak.

Ilyen társadalmi környezetben minden nőt a 100 évvel ezelőtti erkölcs szerint le lehet qaurvázni.

Egyébként a saját anyukámból kiindulva ő is ilyeneket mondott, mert fél év alatt nem sikerült elérnem hogy el is vegyenek feleségül, szóval belőle kiindulva valószínűleg hajtani akar téged a helyes irányba, hogy olyannal feküdj le, aki el is vesz feleségül.

De a mai világban a férfiak nem normálisak, felelősséget lassan egyik sem akar vállalni semmiért.

2011. aug. 19. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Úristen, ezt a sok idecsődült ősanyát....

Arra miért nem gondoltok soha, hogy lehet, hogy az anya pl. egy részeges idióta és nem egy mintaanya? Miért egyből a gyerek a rossz???

Amúgy ismerni kellene a körülményeket.

2011. aug. 19. 19:27
 10/13 A kérdező kommentje:
A lány nem adott neki rá okot, sőt semmi rosszat nem csinált. A barátnőmről van amúgy szó :S Ismerem őt és tényleg nem adott rá okot, mert tudok mindenről. Az anyukája ok nélkül megbántsa őt mindig. Csak nem tudjuk, hogy miért.. Tudnátok segiteni ?
2011. aug. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!