Mit gondoltok arról, hogy ha egy anya leutcalányozza a lányát?
Én már ezt egyszer leírtam egy másik kérdésnél, és akkor lepontoztak. Azért leírom megint, hátha most nem.
Szerintem irigy, mert neki már régen volt szexuális élménye.
Attól függ, milyen okból?
Mert egy harmonikus családi életben nem szoktak ilyenek ad hoc jelleggel történni.
Én azt, hogy: anyuka szerint úgy öltözködsz mint egy utcalány.
Anno én is megkaptam ezt amikor kb. 16-17 éves voltam.
Egyszerű: FÉLT! Nehogy bajod legyen a kirívó öltözködés miatt.
Így, ebben a mondatkörnyezetben, azt gondolom, hogy a lányának el kellene gondolkodnia...
Egy ANYA(!), soha nem fogja lekurv@zni ok nélkül a lányát!
1. Irigy mert apenia dolorosában szenved.
2. Saját magát látja benne, illetve saját hasonló korú változatát.
Kiborult idegileg pl., mivel nem hinnem azt, hogy egy szulo minden ok nelkul kezdi el igy becezni a sajat gyermeket!
Elozmenyek?
Szellőzteti a száját az ilyen ember.
Olyan erkölcsi értékeket akar óvni, amik nem léteznek. A férfiakra semmiféle szabály nem kényszeríti rá a házasságot. Rengtegen nem hajlandóak házasodni, divatból, még gyereket is vállalnak.
Ilyen társadalmi környezetben minden nőt a 100 évvel ezelőtti erkölcs szerint le lehet qaurvázni.
Egyébként a saját anyukámból kiindulva ő is ilyeneket mondott, mert fél év alatt nem sikerült elérnem hogy el is vegyenek feleségül, szóval belőle kiindulva valószínűleg hajtani akar téged a helyes irányba, hogy olyannal feküdj le, aki el is vesz feleségül.
De a mai világban a férfiak nem normálisak, felelősséget lassan egyik sem akar vállalni semmiért.
Úristen, ezt a sok idecsődült ősanyát....
Arra miért nem gondoltok soha, hogy lehet, hogy az anya pl. egy részeges idióta és nem egy mintaanya? Miért egyből a gyerek a rossz???
Amúgy ismerni kellene a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!