Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy ha...

Ivetka93 kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy ha egy anya leutcalányozza a lányát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha igaz, jobb, ha megteszi, ha nem, süllyedjen nagyon mélyre.

Anyám 12 éves koromban megtette, pedig csak annyi oka volt rá, hogy nem tetszettek neki a barátnőim: a szüleik nem értelmiségiek, ők 3-as tanulók voltak. Nem viselkedtek k*rvásan, sohasem csókolóztak még, ahogy én sem, de mivel nem pont olyanok voltak, mint az addigi környezetem, hanem nyitottabbak a világra és toleránsabbak, kimondták, amit gondoltak (nem hazudták azt, amit elvártak tőlük), és én is ilyenné váltam, megkaptam, hogy egy drogos kurv@ leszek, ha velük barátkozom, tudatlanul fogok elpusztulni egy sikátorban. Nem tudom megbocsátani, hogy nem csak jóslásként vetette fel ezt, hanem tényként, és amíg nem szakítottam meg velük minden kapcsolatot, szinte naponta le lettem rib*ncozva/k*rvázva/lotyózva, őket pedig csak rib*nckommandóként emlegette.

Nem tudom se elfelejteni, se megbocsátani.

2011. aug. 19. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is irigy. Vagy a szexuális életére, vagy a fiatalságára.
2011. aug. 19. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Hááát hasonló volt már a környezetemben, aztán mikor mondtuk a csajnak, h lehet azért, mert tud dolgokat akkor azzal jött, h jaj hát anyám biztos nem tudja.

Közbe meg tudta...

Esetleg, aki nem értené a lány 16 évesen elment két pasival a helyi buszmegállóban aztán meg az ablakban ülő öregasszonyok végignézték és jelentették az anyjának, csak az meg nem mert nyíltan odaállni a lánya elé és íg kiszaladt a száján.

2011. aug. 19. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!