Ez egy megalázó helyzet, nem?
általában az ilyen, "férjem nélkül soha" típusú nőket csalják meg, meg ejtik át a palánkon előszeretettel.
Az én családomban is volt olyan, hogy édesapám üzleti útra ment, nem is átlag helyre (Japán) és anyukám nyafizott, hogy menne ő is, de épp nem telt rá, így apukám elment, anyukám pedig belátta, és csodák csodája mégis együtt vannak. És olyan is volt, hogy anyukám ment üzleti útra, és felpakolt engem, apukámat meg itthon hagyta mert épp dolga volt...ennyi szabadság kell a másiknak...pedig a szüleim nem mai csirkék, 2010 ide vagy oda, ez tolerancia és rugalmasság kérdése.
Na rakjuk csak össze ezt a családot: A lány a párod húga, tehát a sógornőd :-D, akkor hogy hogy nem tudsz részleteket?
Amúgy:
1.
Ha jómódú családból származom, akkor elvárom, hogy a párom is ki tudjon 29 évesen fizetni egy egyszemélyes nyaralást
2.
Lehet, hogy eleve sem akart menni, mert a lány a családjával nyaral.
(az én férjem sem jön mindig, ha megyek anyumékkal nyaralni, pedi 5 éve házasok vagyunk, és nekem sincs néha kedvem az anyósommal pihenni)
Valahol nagyon sántít ez a kérdés!
Mint már írtam, én sem az mellett voksolok, hogy ki kellett volna fizetniük a nyaralását.
Valószínűleg én is maradi vagyok, mert én nem mennék el a párom nélkül nyaralni.( és ő sem nélkülem)
Lehet, hogy nem tudtam jól megfogalmazni a kérdést.
Köszi az eddigi válaszokat. Azok miatt az emberek miatt, akik nem a kérdésre válaszolnak, hanem vagy a kérdezőt, vagy a kérdést kritizálják, bírálják és kekeckednek, nem kérek több választ, mert nem vagyok rátok kíváncsi.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!