Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy nagyon megalázó ez a helyzet?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, eddig nem volt még barátnőm, de most hál' istennek megadatott. Én szűz vagyok, de a barátnőm, aki 17 éves, már 2 pasival volt előttem. Én azt elég megalázónak érzem, hogy nekem ő lesz az első, neki adom a szüzességem, de nála már csak "bronzérmes" lehetek. Ráadásul én vagyok az idősebb. Mi van, ha hasonlítgat majd az előzőekhez? Szeretjük egymást, legalábbis ő nagyon, én viszont elbizonytalanodtam... Egyik oldalon ott van, hogy túl kéne esni rajta, és akkor nem lesz többé ilyen problémám, de a másik meg az, hogy az volt a vágyam, hogy egy szűz lánnyal veszítsem el. Ez már nem lesz meg, és a kor előrehaladtával csak rosszabb lesz a helyzet. Maradt az első lehetőség, de ezt akkor is megalázónak tartom. Vagy csak én gondolkozom hülyén?
2010. nov. 11. 17:42
1 2
 1/15 FFDP válasza:
79%
Ha szereted a csajt (és ő is téged) akkor nincs baj. Amúgy se baj az ha nem egy szűz csajjal kezded. Neki fáj, te meg úgy nem tudod élvezni rendesen. Örülj neki, hogy legalább tudja, hogy mitől döglik a légy valószínűleg.
2010. nov. 11. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút hülye vagy, már bocs! Te sem azért vagy szűz 19 évesen, mert nem akartad hamarabb elveszíteni...Fogadok, hogy ha lett volna rá lehetőséged korábban, akkor te is szexeltél volna! Vagy talán nem? A barátnőd nem tehet róla, hogy neked nem volt még nőd, és hogy nem jött össze hamarabb! Csak azért mert te szűz vagy, nincs jogod mástól is elvárni hogy az legyen!
2010. nov. 11. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
utolsonak: mar pedig legeloszor sztem nincs szebb mint ha mind2en szuzek vagytok foleg ilyen fiatalon... de attol meg ha szereted a parod akkor nem gond ha o nem es te igen
2010. nov. 11. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem a szűzhártya dönti el, hogy mennyire vagy fontos neki.
2010. nov. 11. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, valószínűleg te sem azért vagy szűz, mert születésed óta rá vársz.
2010. nov. 11. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

"mar pedig legeloszor sztem nincs szebb mint ha mind2en szuzek vagytok foleg ilyen fiatalon..."

Aham, az lehet, de akkor szerinted inkább ne feküdjünk le senkivel aki nem szűz, hátha majd egyszer találunk valakit, akivel együtt veszthetjük el? LOL, ennyi erővel ne szexelj sohasem...

2010. nov. 11. 18:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: fogalmazd meg, hogy miért találod megalázónak a helyzetet!
2010. nov. 11. 18:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy. Már bocsi
2010. nov. 11. 18:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem voltam szűz a mostani párommal való első együttlétnél, ő sem. mindkettőnknek egy egy rövidebb kapcsolata volt a másik előtt..és mégis mindketten úgy éreztük h mi együtt vesztettük el igazán a dolgokat, olyan szintű katarzisélmény és boldogság és gyönyör volt.

nem vagy hülye, de ne erre gondolj, hanem arra hogy olyannal veszíted el aki szeret és akit szeretsz:)

21 L

2010. nov. 11. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bronzérmes? Szerintem inkább arany! Ugyanis te a jelene vagy az a másik két srác pedig a múlt.Ők valamit rosszul csináltak,hogy nem lett belőle tartós kapcsolat.

Az érveidet pedig egyszerűen nem értem.

1.Mi az,hogy túl kellene esni rajta? Tök jól állsz hozzá.... :(

2.Az volt az álmod,hogy szűz lánnyal legyél elsőre.És? Ember tervez,Isten végez.Most elvileg összejött a nagy szerelem,akkor mi a fenének sopánkodsz azon,hogy nem szűz a csaj,hiszen te őt választottad,mert szereted,nem?Bár gyanítom,hogy neked a lány személye mindegy,csak végre túl ess ezen az első szexen,lehetőleg nem cikis helyzetbe kerülve és végre elmondhasd,hogy dugtál.Az,hogy kivel már csak másodlagos.Sajnálom a csajt,mert,ha ő valóban szeret,akkor jókora pofára esés lesz neki,ha rájön,hogy nálad közel sincsenek ilyen érzések.

2010. nov. 11. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!