Csak én gondolom úgy, hogy nagyon megalázó ez a helyzet?
"mar pedig legeloszor sztem nincs szebb mint ha mind2en szuzek vagytok foleg ilyen fiatalon..."
Aham, az lehet, de akkor szerinted inkább ne feküdjünk le senkivel aki nem szűz, hátha majd egyszer találunk valakit, akivel együtt veszthetjük el? LOL, ennyi erővel ne szexelj sohasem...
én nem voltam szűz a mostani párommal való első együttlétnél, ő sem. mindkettőnknek egy egy rövidebb kapcsolata volt a másik előtt..és mégis mindketten úgy éreztük h mi együtt vesztettük el igazán a dolgokat, olyan szintű katarzisélmény és boldogság és gyönyör volt.
nem vagy hülye, de ne erre gondolj, hanem arra hogy olyannal veszíted el aki szeret és akit szeretsz:)
21 L
Bronzérmes? Szerintem inkább arany! Ugyanis te a jelene vagy az a másik két srác pedig a múlt.Ők valamit rosszul csináltak,hogy nem lett belőle tartós kapcsolat.
Az érveidet pedig egyszerűen nem értem.
1.Mi az,hogy túl kellene esni rajta? Tök jól állsz hozzá.... :(
2.Az volt az álmod,hogy szűz lánnyal legyél elsőre.És? Ember tervez,Isten végez.Most elvileg összejött a nagy szerelem,akkor mi a fenének sopánkodsz azon,hogy nem szűz a csaj,hiszen te őt választottad,mert szereted,nem?Bár gyanítom,hogy neked a lány személye mindegy,csak végre túl ess ezen az első szexen,lehetőleg nem cikis helyzetbe kerülve és végre elmondhasd,hogy dugtál.Az,hogy kivel már csak másodlagos.Sajnálom a csajt,mert,ha ő valóban szeret,akkor jókora pofára esés lesz neki,ha rájön,hogy nálad közel sincsenek ilyen érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!