17 éves, sokak szerint "bombázó lány vagyok" bár én nem így gondolom. Rengetegen dícsérnek, de az önbizalmam valahogy nincs a helyén. De van 1 kis bökkenő. Ettől kicsit eltérő téma!? Szűz vagyok.
Úristen.. hogy miért nem bírnak néhányan normális választ írni.. vagy akkor ne írjanak egyáltalán semmit !! -.-
Sztem am nem kell semmit "tenned" :) Azzal legalábbis semmit, hogy még szűz vagy, mert ez sztem előny, nemhogy hátrány. ;)
Ha pedig az a fú tényleg "rád sem néz", akkor ink. felejtsd el.. vagy esetleg szedd össze magad és próbálj meg vele megismerkedni:)
Gondolom lány ismerősök mondják, hogy bombázó vagy...mondjuk ha volt már barátod, nem is egy, akkor nem lehetsz annyira csúnya.
17 évesen szerintem nem ciki ha valaki tapasztalatlan.
2 évig szerelmes vagy egy olyan emberbe aki észre sem vesz?Hát elég kitartó vagy, ami nem baj.
Az írásodból nekem az jön le, hogy egy szimpatikus, aranyos, tényleg önbizalomhiánnyal rendelkező lány vagy.
Szerintem felejtsd el azt a srácot, nézz mások után, ha a belsőd mellé még jól is nézel ki, akkor a "kincsvadászok" gyorsan megtalálnak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!