Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves, sokak szerint "bombáz...

17 éves, sokak szerint "bombázó lány vagyok" bár én nem így gondolom. Rengetegen dícsérnek, de az önbizalmam valahogy nincs a helyén. De van 1 kis bökkenő. Ettől kicsit eltérő téma!? Szűz vagyok.

Figyelt kérdés
Mindenki teljesen biztos hogy már nem, hiszen volt már sok barátom, de mire odakerült volna a sor, hogy szexeljünk, szakítottam velük. Igazság szerint félek, hogy mit gondolnak majd. Hogy egy kis tapasztalatlan lány vagyok. :S 2éve szerelmes vagyok egy fiúba aki rám se néz. Mit tegyek?!
2011. aug. 8. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Nem, ne akaszd fel magad! Majd én karóba húzlak! :-D
2011. aug. 8. 22:08
 12/21 anonim válasza:
Légyszi, mondd meg hogy pontosan mikor születtél, nagyon fontos lenne, köszi, és sok sikert kívánok !!!!
2011. aug. 8. 22:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Küldesz nekem egy képet privátba ha szépen megkérlek?

Őszintén megmondom a véleményemet, és nincs mitől aggódnod, nem vagyok M.O.-i.

2011. aug. 8. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
küldesz képet ide vagy privibe magadról?
2011. aug. 8. 23:59
 15/21 anonim válasza:

Ha nem látsz jelet a srác felől, akkor hagyd. Ha még nem mondtad el neki, mit érzel, akkor mondd. Az a gond, hogy legtöbben inkább ostorozzák magukat, meg mártírkodnak, pedig csak ki kellene nyitni a pici szájukat, és őszintének lenni. Ha ez sem segít, akkor felejtsd el a srácot, keress mást.

Szűz vagyok én is, 19 éves srác. Baszogatnak eleget miatta, de nem veszem fel.

Míg régebben tabunak számított a szexualitásról beszélni, vagy a szexről, addig mára üvöltve, döngetve mellünket hangoztatjuk, hogy kit, hogyan b*sztunk meg. Persze, erre rásegít a média is, és a közfelfogás. Nem lehet mit tenni, ilyen világban élünk.

2011. aug. 9. 09:01
 16/21 anonim válasza:

Szia!

Küldenél nekem privibe egy képet. :)

17L

2011. aug. 9. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
szia nekem is 23F
2011. aug. 9. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
ugyanmár, majd megtalálod az igazit, csak várj
2011. aug. 9. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
mesélj a srácról. talán segithetünk
2011. aug. 10. 15:56
 20/21 cefreng ***** válasza:

Ha nemkapsz visszajelzést a sráctól akkor hagyd, velem is ugyanez a helyzet ha akarsz ismerkedni küldj privit vagy add meg az msn cimed vagy neved és akkor csak így interneten lehetne beszélgetni ha kicsit félénk vagy.

17f

2011. aug. 10. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!