Nem ciki, a bátyó eszén meg csak túl lehet járni..
2011. okt. 4. 14:17
2/43 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, addig kell várj, amíg klészen nem állsz rá, és ha te úgy érzed, hogy megvan a megfelelő partner, akkor a bátyád sem szólhat majd bele. Ő éli az életedet vagy te?
2011. okt. 4. 14:18
3/43 anonim válasza:
Nem ciki, de ne is akard azért elveszíteni, hogy ne érezd cikinek.
2011. okt. 4. 14:18
4/43 anonim válasza:
Nem ciki. Az viszont igen, hogy a legtöbb ilyen idős fűvel fával csinálja már.
2011. okt. 4. 14:20
5/43 napietus válasza:
dehogy ciki, ez a normális. inkább az a ciki, amikor 15 éves aztán több f*szt fogott mint kilincset.
2011. okt. 4. 14:20
6/43 anonim válasza:
igen gyorsan menj ki az utcára és kúrasd meg magad...
2011. okt. 4. 14:24
7/43 A kérdező kommentje:
14:17
Ha a középkorban élnénk akkor biztos erényövet kéne viselnem.
2011. okt. 4. 14:29
8/43 anonim válasza:
nem ciki. a nővérem 20 éves, még ő is szűz. volt már több pasija is, de a szexig még nem sikerült eljutniuk, amit nem is sajnál.
16/l (én is szűz vagyok még, mielőtt a kérdés felmerülne benned) :P
2011. okt. 4. 14:32
9/43 anonim válasza:
Jobb csajok 15 évesen kezdik.
Te meg már 17... nem is tudom. Ilyen öregen én már nem dugnálak. Még 1-2 év és kiöregszel teljesen.
Sürgősen menj el dugni valakivel, mert a kutyának sem kell egy 20 éves szűz pi csa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.