Ciki ha egy 17 éves lány még szűz?
Figyelt kérdés
Ha a bátyámon múlik akkor egész életemben szűz maradok. :(2011. okt. 4. 14:16
11/43 anonim válasza:
NE HALGASS RÁJUK!!!!!!!! NEM CIKI, HOGY SZŰZ VAGY!!!!!!!!!!!!!!
12/43 A kérdező kommentje:
14:38
Már van jelölt akivel elakarom veszíteni a szüzességem.
De azért köszi. :D
2011. okt. 4. 14:40
13/43 anonim válasza:
Akkor veszítsd is el vele :D
még időben vagy
15/43 anonim válasza:
Ne haragudj de ekkora hülyeséget :) Majd amikor már érettebb lesz a gondolkodásod, áldani fogod az eget, hogy ilyen bátyád van :) Ilyen fiatalon nem sok közötök van még a szexhez tudásilag de azért bumm bele mindenki csinálja aztán meg jönnek kéregetni a tanácsokat, hogy jajj terhes vagyok-e, meg most mi lesz? Legalább a 18-at várd meg és addig bővítsd a tudásod fogamzásgátlás és egyéb fontos infók terén :) 21/F
16/43 A kérdező kommentje:
17:24
De aranyos vagy. :)
Nem tudom te mit szólnál hozzá ha állandóan beleszólnának az öltözködésedbe, és nem mehetsz egyedül iskolába mert ragaszkodik hozzá ,hogy kocsival vigyen.
2011. okt. 4. 17:45
17/43 A kérdező kommentje:
*
Nem az a bajom ,hogy elvisz kocsival hanem az ,hogy nem mehetek a barátaimmal együtt iskolába.
2011. okt. 4. 17:46
18/43 anonim válasza:
Figyeljétek meg holnapután az a kérdés lesz itt, hogy "Szerintetek nagyon ciki, egy lány 13 évesen még szűz"
és még hozzá fogja fűzni, hogy "de már elmúltam ám 13!)
Ez tuti!
20/43 anonim válasza:
tökre nem ciki nem veszítheti mindenki olyan korán te lehet h csak 1 év múlva én pl:13 évesen nah ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!