Csak én gondolom úgy, hogy nagyon megalázó ez a helyzet?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, eddig nem volt még barátnőm, de most hál' istennek megadatott. Én szűz vagyok, de a barátnőm, aki 17 éves, már 2 pasival volt előttem. Én azt elég megalázónak érzem, hogy nekem ő lesz az első, neki adom a szüzességem, de nála már csak "bronzérmes" lehetek. Ráadásul én vagyok az idősebb. Mi van, ha hasonlítgat majd az előzőekhez? Szeretjük egymást, legalábbis ő nagyon, én viszont elbizonytalanodtam... Egyik oldalon ott van, hogy túl kéne esni rajta, és akkor nem lesz többé ilyen problémám, de a másik meg az, hogy az volt a vágyam, hogy egy szűz lánnyal veszítsem el. Ez már nem lesz meg, és a kor előrehaladtával csak rosszabb lesz a helyzet. Maradt az első lehetőség, de ezt akkor is megalázónak tartom. Vagy csak én gondolkozom hülyén?2010. nov. 11. 17:42
13/15 anonim válasza:
megmondtad neki, mit szólt? a többi srác már tapasztalt volt?
na, durr bele, megvolt már azóta?
14/15 anonim válasza:
szerintem először is gratulálok neked összejött nekem nem, amugy meg örülj neki h szeret, és nem szűz legalább nem fáj neki sőőt iy jobb is 19F szűz
15/15 anonim válasza:
Inkább az lehet megalázó, hogy ő nem csak neked kellett, veled ellentétben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!