Szülők! Ti hogy vagytok ezzel van ilyen?
Sziasztok!
Összefutottam az egyik ismerősömmel és rákérdeztem hogy vannak a gyerekek.
Szóbakerült a nagyobbik lánya (17). Azt mondta, hogy képtelen elviselni, irritálja. Szereti mint a gyerekét, de nem szereti mint embert, mert ezt az embertípust soha nem bírta elviselni.
Mondta, hogy próbált vele "barátkozni", elvinni strandra, vásárolni, moziba stb, de mindig az a vége hogy összevesznek, mert csak felhúzza agyilag. Azt mondta, hogy világ életében utálta és kerülte az ilyen embereket.
A másik 2 gyerekkel semmi baja, más gyerekével sincs semmi baja, csak azzal az egy szerencsétlennel. A másik lánya 15, a fia 10.
Nem derült ki pontosan, hogy mi a baja vele, de nem is ez a lényeg.
Tényleg van ilyen, hogy a szülő nem bírja emberileg elviselni a gyerekét? Szereti, mert van és az övé, de egyébként nem szereti? Még nem hallottam ilyet.
Nyugodtan lehet őszintén válaszolni, anonim az oldal. :)

Nem lényeg a történet szempontjából, arra voltam kíváncsi, hogy más is van-e így ezzel.
Egyébként valószínűleg teljesen 2 külön világ. Az anyja az a típus, akin látszik, hogy ő hordja a nadrágot a családban, csempézik, burkol vakol stb, a lánya meg az a tipikus plázacica, 6 kiló vakolattal és eléggé kényes is mindenre (állítólag).
Én mondjuk rég nem találkoztam vele, nem tudom milyen mostanában. Talán 5 éve láttam utoljára, akkor nagyon kedveltem, mert közvetlen volt és aranyos.

Igen van ilyen, és ezen nem is kell kiakadni. Önálló gondolkodású gyerekeknek is vannak szokásai, viselkedése vagy olyan véleménye ami a szülőknek nem tetszik, borsozik a hátuk tőle. De z fordítva is így van. Semmi gond nincs azzal ha egy tinédzser vagy felnőtt gyerek mondja pl hogy,
-Imádom anyumat, de a falra mászok az affektálása miatt, vagy mert mindenért hisztizik. Ilyenkor legszívesebben kicsit megtépném a haját..
27 éves a fiam. Imádom, meghalnék érte. Jóban vagyunk, tiszteljük, szeretjük egymást. De vannak helyzetek amikor legszívesebben lekevernék egy pofont neki (hozzáteszem sosem ütöttem meg, nem is támogatom a verést, de azért ott van a bakker, de megpofoználak gondolat.
Fiamnak is van egy olyan viselkedése amit fiatalként, vagy felnőtt emberként is messziről elkerülném.

Nos, igen. Szeretem, mert a gyerekem, de a hideg ráz tőle, amikén a személyisége. Anno sokat dolgoztam tinikkel és ő pont az a kategória lett, amit mindig is utáltam. Nagyképű, mindent tud, nemtörődöm, egoista, visszabeszél, trehány.... Újabban köpköd nyilvánosan, cigizik, hasonlo kaliberű kölykökkel log.
Mielőtt még beleköt valami nagyon okos: nevelve volt, van és még les h is, de az alaptermeszete veleszületett.

6!
Igazad van, nagyon xar érzés, ha nem anonim oldal lenne, le se írtam volna

Innen ered a mondás is:
" A barátaidat megválogathatod, a családodat nem "
Persze, hogy van olyan családtag akit szeretsz vagy imádsz, de kiráz a természete. Ha nem lenne családtag szóba sem állnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!