Szülők, ti hogyan viszonyulnátok hozzá, ha a felnőtt lányotok iszapbirkózónő lenne?
Először nem értettem a kérdést így rákerestem. Csak néhány képet néztem végig, nem merültem el az iszap birkózás rejtelmeiben....
De ez hatalmas buli :D komolyan ezért pénzt lehet kapni? Az első sorból ordítva szurkolnék :D
45N
Ez alapvetően ugyanúgy küzdősport, mint a rendes birkózás, szóval örülnék először is, hogy sportol, ráadásul nem is valami egyszerű kis laza dolgot :D
Másodszorra én még nem vettem részt ilyenen (nem is hiszem, hogy nekem való a 150 pár centimmel és az 50 kilómmal xD), de videók alapján nagyon nagy poénnak tűnik:) és ezzel tényleg lehet még pénzt is keresni?
"Elfogadnam,sot! Bizonyos mertekig buszke is lennek ra!"
Főleg, hogy kimondottan szexről szól az egész.
(Persze némi IQ is kellene ennek a felismeréséhez.)
Rendben van,hogy ezt is a ffak találták ki,miért nem megy boxolonak
Azt is ők találták ki.Azokat a sportokat kellene űzni,ami tényleg teljesítmény alapján dönt a győztesről.Vívás például.És nem a nyálcsorgatás .
Ja, vizespólós szépségverseny fíling...
plusz erőnlét és küzdelem.
És persze enyhe biszex-kedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!