Miért baj ha valaki 20 évesen is otthon lakik még?
Sosem értettem az ilyet. Én 16 éves korom óta dolgozom suli mellett és a fizetésem egy részét mindig félretettem, szóval eltudnék menni albérletbe, viszont hülyeségnek tartom, hogy kidobjak feleslegesen egy csomó pénzt havonta, akár 5-10 évig is egy hülye albérletre, mikor otthon nem zavarok senkit, nem élősködöm a szüleimen. Otthon sokkal egyszerűbb, könnyebb gyűjtögetni, mint albérletben.
Most nem azokról a 20 évesekről beszélek, akik nem hajlandóak dolgozni és a szüleik tartják el, hanem az olyanokról, mint amilyen én is vagyok, akiknek céljaik vannak az életben.
Általában az irigy emberek hangoztatják ennyire a különélést.
Vagy azok akik köszönték nem kértek 18 felett a turkálásbol,elnyomásbol,dedos szinten tartásbol,szabadmozgás korlátozásbol,20 30 évesen nem fogok könyörögni h több éves párommal elmehessek kirándolni,inkább gürcölök és kevesebb lesz a megtakaritás de élhetek szabadon egészségesen.. Cuki ,mikor a 20 éves egyetemista abláncon él,de jo mer ingyen van,aha én már 16 évesen rezsit fizettem,szoval akár akkor is mehetebb volna már albiba.. Nem takaritottam meg semmit.. :( Nem minden család normális sajnos..
36N
#6 Szüleim egyáltalán nem úgy kezelnek, mint egy gyereket. Ha úgy kezelnének, akkor már elköltöztem volna.
Oké, természetesen nem csinálhatok teljesen azt, amit akarok, mert mégsem az én házam, de annyi nekem pont elég, hogy a barátnőm sem egy nem szívesen látott személy, szívesen látják nálunk, velem aludhat, elengednek bárhová meg ilyenek.
Akkor mi a baj? Kinek baj?
Mert a kérdésedben az van, hogy ez baj, csak megkérdezed, hogy miért.
Nem kezelnek a szüleid hülye gyerekként, a barátnődet elfogadják, tudsz gyűjteni a jövődre, nem élősködsz a szülőkön, nem zavarod őket, ők se zavarnak téged, de mégis baj.
Akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!