Szülők! Hogy látjátok, sikeresek vagytok/voltatok a házasságotokban, gyereknevelésetekben?
Mert nők azt állítják, hogy alig találnak igazi férfit, a férfiak meg hogy, a lányok között nemigen vannak igazi nők.
De ezeket a fiukat, lányokat ti neveltétek. A ti családotokban váltak azzá, amivé lettek.
"De ezeket a fiukat, lányokat ti neveltétek. A ti családotokban váltak azzá, amivé lettek."
Meg a társadalom és a médiák!
A szülök egy gyereket max. kisiskolás korig nevelenek csak saját maguk, ezután legalább annyi befolyást kapnak a gyerekek a filmekböl, kortársaktól internetröl, mint otthonról.
Szülőként én is azt látom, hogy a lányaim alig találnak maguknak normális férfit. (persze ha fiaim lennének szintén azt látnám, hogy a fiúk alig találnak normális lányt)
Szóval én elégedett vagyok a lányaimmal és gondolom a fiús szülők meg elégedettek a fiaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!