Léptetek már félre a házasságotokban? Ha igen, mi volt az oka és hány alkalommal?
Kedves Kérdező!
Ha most épp egy megcsaláson töröd a fejed akkor egy kicsit ülj le és gondolkodj el.
Egy ember 2 dolog miatt csalja meg a társát:
1. Gátlástalan alak, akit nem érdekel a társa érzelmi világa.
2. Olyan ember, aki képtelen kommunikálni a saját házastársával, mert még éretlen egy párkapcsolatra így máshol engedi le a fáradt gőzt és bőszen szidja a másikat.
Olyan nincs, hogy azért léptem félre mert ő... így meg úgy. Nem. Azért léptem félre mert volt ez a probléma, amiről nem beszéltem vele, nem ültem le vele vagy ha igen nem volt foganatja a beszélgetésnek én meg voltam olyan hülye hogy ennyiben hagytam és most szívok de az is lehet, hogy képtelen vagyok kezelni a problémát, egyáltalán beszélni róla és segítséget sem kértem. Akárkitől, szakembertől, rokontól, baráttól stb.
Viszont, ha már túl vagyok mindezen és nem megy abba kell hagyni abban a pillanatban amikor lehetőséged van rá.Így elkerülhetőek a nagyobb sebek és csatározások a végkimerülésig.
Egy kapcsolatban sok múlik az öszinteségen és a jó kommunikáción.
Nem, , semmiért nem tenném, sehányszor.
39/N
14 év után sem.
Bocsika nem kioktatásnak szántam csak érdemes elgondolkodni az ehhez kapcsolódó dolgokon is.
Egyébként nem vagyok férjnél, de sose gondoltam megcsalásra. Ez valahogy nem menne. Ott már valami nem lenne kóser a kapcsolattal, nem lenne érdemes folytatni ha más után vágyom.Nem tudok róla, hogy meg lettem volna csalva a párom által, de hát ki tudja...
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!