Megcsalt a férjem, le is feküdt a roma származású lánnyal 3 alkalommal is. Kapuzárási pánikja volt, hogy csinosnak is tartja más is nem csak én. De miért? Nem tudja.
Mire kapott egy hét haladékot?
Ezt neked kell eldönteni, milyen a kapcsolatotok,mit bír el?
10-ből 9 megteszi ezt.
Egyedül akarsz maradni, vagy reménykedsz, hogy megtalálod a 10.-ket?
Közös gyereketek van? Érzel megbánást a férjedben? Szerinted megtenné mégegyszer? Bíznál még benne, vagy hinnél neki ha azt mondaná, hogy soha többé?
Ezekre a kérdésekre adj választ (nem szükséges, hogy ide, magadnak is megválaszolhatod) és aszerint döntsd el, vele maradsz-e vagy sem.
Ha régóta együtt vagytok, és azért tette, hogy önmagának bizonyítsa, hogy még mindíg férfi, akkor próbáld szeretettel megközelíteni a helyzetet, és megértéssel. Gondolom jó régen együtt vagytok már. Egy több 10 éves házasságot nagy kár lenne odadobni egy futó kalandért.
A nőknél a változó kor olyan, mint a férfiaknál a kapuzárási pánik. Nem hiszem, hogy a férfiaknak könnyebb lenne a folyamatos hisztit és befordulást elviselni, mint egy nőnek az ő oldalukról történő kifejezést.
Mindkét félnek nehéz a változást, nehéz az öregedést elfogadni. Én azt tanácsolom, hogy tudasd vele, hogy mennyire fáj amit tett, de most az egyszer tudomásul veszed hogy megtörtént.
Ne dobj el mindent, egy rossz lépésért. Mindenki megbotlik. Második esély mindíg van.
Harmadikat már nem kell adni, de másodikat szinte kötelező.
ha engem megcsalna a párom egy romával azon nyomban pakolnám a cuccát és mehetne, mert nekem ez már nagyon sok, ha egy fehérrel akkor is nagyon rosszul esne, de mégse süllyedt le olyan mélyre ebben az esetbe még talán lehetne miről beszélni
ha a roma lánnyal komolyabbra fordulna a dolog akkor a gyerekemet olyan messzire vinném, hogy esélye se legyen látogatóba vinni magához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!