Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt a férjem, le is...

Megcsalt a férjem, le is feküdt a roma származású lánnyal 3 alkalommal is. Kapuzárási pánikja volt, hogy csinosnak is tartja más is nem csak én. De miért? Nem tudja.

Figyelt kérdés
Mit tegyek?Váljak vagy ne?1hét haladékot kapott.

2011. dec. 9. 07:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

Sajnállak.Nem hiszem,hogy olyan putris lehetett a lány,ha a helyedbe lépett 3 alkalommal is,nem gondolod vagy nem gondoljátok??

Attól,hogy roma még ugyan olyan Nő mint te,vagy pl-én.

Ha lehetőséged van válj el,én nem tudnám meg bocsájtani amit tett.

2011. dec. 9. 08:43
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Vadidegen emberektől kérsz tanácsot akik nem is ismernek benneteket, sem a körülményeket? És ha mindenki elkezdi szajkózni hogy válj el, akkor elválsz vagy mi? Közben lehet hogy megérdemel egy esélyt még az egész, és tényleg megbánta.
2011. dec. 9. 08:52
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Tessék itt is van:

"Ha lehetőséged van válj el,én nem tudnám meg bocsájtani amit tett."

Lehet hogy te nem tudnád megbocsájtani, de a kérdező meg lehet hogy igen. Nem vagyunk egyformák.

2011. dec. 9. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:
2%

sztem váljatok el, és halj meg magányosan.

Hülye.

2011. dec. 9. 09:11
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Igen,nem vagyunk egyformák,de nem te vagy a helyzetében,gondolom férfi vagy!

Melyik nő tudja egyik pillanatról a másikra elfelejteni,ha meg csalják? Szerintem nagyon kevesen,főleg úgy,hogy 3x is egymás után!

Ez csak egy tanács volt,de úgy is azt fogja tenni amit jónak lát,és amit a szíve diktál!

2011. dec. 9. 09:13
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha látsz rajta megbánást, megérdemeltek még egy esélyt. A kapuzárási pánik azt jelenti, hogy nem vagytok már húsz évesek, szóval újrakezdeni mással nincs sok értelme és gondolom nem is egy éve vagytok házasok.
2011. dec. 9. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
25%

Igen, férfi vagyok, és nem is értem a nőket néha. Kiírnak egy kérdést, de a válaszok semmiben sem befolyásolják őket, akkor meg miért írják ki?

Jó, kíváncsiak mások véleményére, de igazából tök felesleges elolvasniuk is a válaszokat.

2011. dec. 9. 09:31
 18/22 anonim ***** válasza:
S hol van a kérdező...?
2011. dec. 9. 09:59
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Ezt csak te döntheted el. Meg tudod bocsátani, amit tett? Megbánta, amit tett? Miért lényeges egyáltalán, hogy roma, egyébként? Nekem ugyanúgy szarul esne, ha fehérrel tenné, az a lényeg, hogy megcsalt...
2011. dec. 9. 10:37
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Hát igen,fáj akkor is,ha csinosabbal,akkor is ha csúnyábbal csal meg. De valahol ,ha romával, azért lássuk be,elég megalázó....lehet lepontozni.

Akik itt bőszen hangoztatják, hogy az is nő,(persze, az)nem tudom mit szólnának hozzá,ha velük történne meg...

Hány évesek vagytok,és hány éve vagytok együtt?

2011. dec. 9. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!