Van itt olyan, aki a cigányokról nem volt rossz szándékkal, de az életét mégis megkeserítették és most már igazat ad azoknak aki némi előítélettel vannak?
Nekem speciel tönkretették az életem.
Párom szülei őstulok tolvaj csaló aljas nem is tudom mik ... pedig nem gondoltam így, de sajnos beigazolódott, hogy nagyon buták és agresszívak, a legcsodásabb párosítás
Nekem sem volt semmi bajom velük, még az első, de második harmadik alkalom után sem...aztán jött a negyedik. Lázasan álltam a hévmegállóban, vártam a hévet. Erre az őstulokja ahelyett hogy kikerült volna, nekem jött és még nekiállt ordibálni, hogy mit képzelek én, hogy beállok az útjába, és mindenféle k*rvának lehordott.
És még ezeket támogatjuk az adónkból. Leköpni való....
azt kihagytam, hogy kis híján megvert, pedig nő vagyok.
Az meg még inkább szomorú tény, hogy legalább 10-en álltak a megállóba, ebből legalább 5 férfi volt, de egyik sem segített, nem hogy megakadályozza hogy megüssön, de még szóban sem!
Az biztos ha nem muszály eggyel sem beszélek soha többé!
Nem volt elöítíletem velük szemben,de mikor segítettem nekik,a gyerekem játékait adtam oda és a hála az volt hogy a pénztárcámat ellopták.A másik meg szó szerint kipakolta a lakásomat.Azóta máshol élek,a cigányokat messzire kerülöm.
Tudod kutyából nem lesz szalonna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!