Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a cigányokr...

Van itt olyan, aki a cigányokról nem volt rossz szándékkal, de az életét mégis megkeserítették és most már igazat ad azoknak aki némi előítélettel vannak?

Figyelt kérdés

Nekem speciel tönkretették az életem.

Párom szülei őstulok tolvaj csaló aljas nem is tudom mik ... pedig nem gondoltam így, de sajnos beigazolódott, hogy nagyon buták és agresszívak, a legcsodásabb párosítás

2011. dec. 8. 21:56
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
előző vagyok... veled mi történt kérdező?
2011. dec. 8. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem magamról, hogy nem vagyok rasszista, de gyűlölöm őket. Az ok nem erőszak, vagy valami hasonló. Teljesen más: pályakezdő vagyok, 10 Ft-ot nem kapok támogatásként, ha Édesanyám nem lenne, szerintem már vagy éhen haltam volna, vagy megfagytam volna valahol az utcán. Kedvezményes bérletre nem vagyok jogosult, támogatásra nem vagyok jogosult, de arra igen, hogy a munkaügyi b*szogasson, hogy "Adja lejjebb az igényeit munka terén.", holott takarítónőnek is vidáman elmennék. Cigányok meg meg se mozdulnak, és minden lóf*sz indokkal minden pénz megjár nekik, kedvezményes bérlet, ilyen segély, olyan járadék, amolyan támogatás.

Más: buszon történt. Diákmunkából jöttem, megkért anyum, hogy ha jövök hazafelé, vásároljak be. Éppen hagymát-krumplit is kellett venni, szóval 3 olyan szatyorral szálltam fel a buszra, hogy azon aggódtam, merre dőlök velük. Leültem, mind a 3-at az ölembe fogtam, körém telepedett egy rakat cigány nő, és közölték, hogy adjam már át a helyem az idős néninek. Mondtam, hogy ne haragudjanak, de biztos, hogy nem fogom, mert ennyi cuccot képtelen vagyok a kezembe fogni hosszútávon, másrészt a busz hátuljában van üres szék. Na, hazáig hallgattam, hogy r*ngyó vagyok, mert nyár volt és egy térdig érő nadrágban, és egy ujjatlan pólóban voltam, hogy a magyarok miatt tart ott az ország ahol, mert mi vesszük fel sorra a hiteleket. Hát azt hittem eldobom az agyam. Akkor nem a sok mocskos undorító féreg miatt ugye? Akik élősködnek, fenyegetőznek, stb és a munkát hírből sem ismerik?

(Tisztelet a kivételnek)

2011. dec. 8. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Hát, nekem alapvetően tényleg semmi bajom velük, bár nagyon sok olyan embert ismerek, aki utálja őket. Akár hasonló okból, mint a válaszadók, akár csak simán ezt a viselkedésformát kapta otthonról, vagy részben rasszizmus, és ezt később igazolta is neki az élet. Én többségében csak borzasztóan buta cigányokkal találkoztam, agresszív velem még senki nem volt. Konkrétan velem nem, de elismerem, hogy amiket az előzőek meséltek, azt hallottam már ismerőtől, néha szemtanúja is voltam hasonló jelenetnek (de 48 kilós lányka nem szól be senkinek, védelemből sem, mert az nem szolidarítás, hanem öngyilkosság). Félni én is félek tőlük. Illetve ahogy a buszon szoktak viselkedni, az nekem ellenszenves, mert nem szeretem a harsány embereket, de mindig van kivétel.

Velem inkább csak a magyarok viselkedtek borzasztóan: hasonló módon, mint az eőző történetekben. Kötekedés a megállóban, követés utcán, egyszer a nyílt utcán, világos nappal leszólítottak, hogy nincs-e kedvem egy kis szexhez, kiabálás a buszon, hogy adjam át a helyemet (pedig én sem vagyok feltűnő jelenség)... lehet, hogy ez a cigányoknál gyakoribb, de én ezek szerint vonzom a hülyéket a magyarok közül. Bár egy jó élményem van: egy osztálytársam még régen lecigányozott (nem vagyok az), mire a cigány osztálytársaim a védelmükbe vettek.

És itt a ház környékén azért nem kis "cigánykolónia" van, de a részükre lehet írni, hogy este még soha senkit nem béntottak. Tapló módon viselkednek nappal, az igaz, meg most is bömböltetik a magnójukat úgy, hogy a tér másik felébe elhallatszik (ma sem alszom), de bántani, azt nem. Ettől még nem lesznek szerethetőbbek.

2011. dec. 9. 01:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen,én is.

Teljesen egyetértek azzal,aki írta,hogí ők minden sz.rra segélyt kapnak.

Hogy miért utálom ezen kívül?Mert pl amikor este jöttem haza a munkából olyan 11 körül,az utca túloldaláról a cigány kölök átdobott egy követ(engem akart eltalálni),máskor egy féltéglával a kezükben (cigány redva kölkök ismét) jöttek mellettem,illetve mögöttem,az egyik átkarolt, megkérdezte,hogy nem -e járunk...volt kb 5 éves. 2x törtek be hozzánk,egyszer a kutyánkat megmérgezték...Ezek után nem högy nem szeretem,de gyűlölöm ezeket a k.csögöket!

2011. dec. 9. 03:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Bizony volt, most már a gyomrom összeugrik ha meglátok egyet..
2011. dec. 9. 07:42
 16/17 A kérdező kommentje:

Hogy velem mi történt?

Feleségem egy csodálatos nő, nem is értem hogy lehetnek ilyen szülei. Ő egyébként félvér, ha mondhatom így.

A lényeg, hogy a hitelük a mi nevünkön van, és gyakorlatilag az van, hogy mi meglopjuk meg becsapjuk őket, mert a svájci frankos hitelük miatt majdnem 2x annyi a törlesztés meg a tartozás.

És az a baj, hogy pont mi -amíg tudtuk- havi 10e ft-ot raktunk bele, csakhogy ne vegyék el a házukat. De már nem tudjuk.

És az a helyzet, hogy félnünk kell, hogy mi lesz, megvernek minket, vagy ha kilakoltatják Őket, volt már olyan szöveg hogy oda költöznek hozzánk...

Most azon vagyunk, hogy otthagyjuk a házat (Hajdúhadház) és bemegyünk albérletbe Debrecenbe, noha van hitel nekünk is a házunkon. De mit tegyünk? Nem tudom... Semmi bajunk sem lenne egymással de emiatt köztünk is van konfliktus. Pedig van két szép lányunk is.

Egyébként a szülei már odáig mentek (régebben nem láttam ezt), hogy egy idős nénitől, akit elvileg gondoznak, lopnak rendesen, havi több tízezer forinttal.

Ha valaki segítene ó lenne, de kicsoda??

2011. dec. 9. 08:03
 17/17 anonim válasza:
100%
Gyűlölöm őket. Tönkretették a gyerekkorom. Általános iskolában olyan iskolába jártam, ahol rengetegen voltak, én meg nem voltam egy nádszál akkoriban. Hát had ne mondjam milyen nevekkel illettek, rugdostak, kigúnyoltak, minden nap úgy mentem suliba, hogy "csak ezt a napot éljem túl". Ráadásul loptak, bűzlöttek, tényleg olyanok voltak, mint a legaljabb undorító állatok még undorítóbb kölykei. A helyzet máig nem változott, múlt héten egy idős nénit szúrtak meg, na kik is? Cigányok. Nekem ne mondja senki, hogy jajj rasszistaság stb., mert az még nem töltött el több időt ezekkel a szennyekkel. Tudom, hogy én se vagyok így jobb, de szíveset itatnék napalmot az összessel, akik valaha loptak, öltek, csaltak. Persze vannak kivételek, csak sajnos ezzel még nem találkoztam....még most is görcsbe rándul a gyomrom, ha egy csapat jön velem szemben.
2011. dec. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!