Mit lehetne ezzel a gyerekkel csinálni?
8 éve tűrjük,de már nagyon elegünk van belőle.
Tudni illik,hogy cigány származású,de az anyja az nem teljesen az.Anyja,apja normális..mondhatni a gyerek is elviselhető néha,de elb*a az óránkat,nem érdekli,hogy páran felvételi előtt vannak,nem tudunk tőle tanulni,zaklat másokat.Jött hozzánk egy új srác,akit folyamatosan szekál..(Imre,szaros az inge.Imre,bukj a fütyimre..)és mivel kiállunk mellette,ezért minket is szekál.Legjobb barátnőmnek van egy barátja nyár vége óta,őt azzal piszkálja,hogy a srácot megöli,megveri..elmondja mindennek,órán elhord engem is és bnömet is mindenféle ribancnak...tanár előtt mer olyat mondani,hogy bnömet x y megb*a este,hogy őt ki futtatja,satöbbi...
Szóltunk osztályfőnöknek,ő azt mondja,hogy jelentsük föl.A gyereknek már volt fegyelmi tárgyalása,tegnap kijelentette,hogy őt nem érdekli,volt már rendőrséggel is dolga,leszarja,hogy mi következik.Osztályfőnök óráján csendbe van,olyan mint egy kisangyal,tőlem is normálisan kérdez,mintha jóba lennénk,olyan stílusban szól hozzám.
A nagy haverja,aki velünk is jóba volt most teljesen mellette van,miközben órán olyanokat mondanak egymásnak,hogy az ember álla leesik.. :/
Mit csináljunk vele?Már idegileg kikészít minket,a nagy haverja meg ha elmegy mellettünk,képes jó erővel fejbevágni. ://
14/L
Osztályfőnöknél van csak csendbe.Az új tanárok nem tudnak mit csinálni,ez órán járkál,feláll a padra...
Még azoknak a tanároknak az óráján is bekiabál,akik már régebb óta tanítanak itt.
Igazgató sem tud vele semmit csinálni..3-4 héttel ezelőtt ez a gyerek rohant wc kefével a folyosón és felbukott a lábamba.Nem esett el,megfogta a fal.Akkor elmondott aztán mindennek,leakart köpni,csak legjobb bnömet sikerült...óráról késett,amint belépett az ajtón,ordítozott,csapkodott...be lett nekem ígérve,hogy meg leszek szaggatva mert miattam kapott beírást.
Ilyenek vannak. ://
Ütött már meg lányt...konkrétan a legjobb bnömet...nem gyengén. ://
Ököllel verte,azért mert bnömnek elszállt az agya és lekevert neki egy pofont.
Szóltam egy ismerősömnek,hétfőn elakar beszélgetni a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!