Mit tudnék csinálni egy 3 éves gyerekkel Bp-en reggel 7-12 között?
Megyünk az alváslaborba a Madarász utcába, 6-kor elküldenek reggel, elvileg délben lesz eredmény. Gondoltam eltölthetnénk hasznosan. Az állatkertet néztem, de egy vagyok... (pénzünk sajna nem sok van, viszont ingyen utazunk...)
Ötlet, javaslat?
Strand?
Ott ellehettek 11-ig, és visszaértek délre.
-Duna plaza
-Duna Tanösvény (Margit híd és a Petőfi híd között a budapesti Duna-parton,ingyenes)
-Dagály strandfürdő
-Sóbarlang (Visegrádi utca)
-József Attila műv.kp.
Köszönöm, jó ötleteket adtatok.
A Duna Plázában múltkor voltunk, az neki nem olyan nagy élvezet...
A tanösvény jól hangzik.-)
A strand is, csak sok cuccot kéne hozzá cipelni, és nehéz lenne elrángatni:)
Na meg az a baj, hogy minden 9-10-kor nyit..
Köszi az ötleteket, jöhet még , ha tudtok.
Margitsziget. Egyébként a közelben van a Gyöngyösi sétányon egy jó kis játszótér (a 105-ös busz vonalán több is), pisi-kaki-evés ügyben meg vissza lehet menni a Duna Plázához.
Az Állatkert se nyit korán, 8-kor szerintem még nem, mire bejuttok, szétnéztek, már szaladhatnátok is vissza, szóval csak úgy "beugrani" tényleg drága.
Állatkertet nem ajánlom,ha már kifizetitek a nem olcsó belépőt,akkor inkább egész napra menjetek,mert egy délelőtt alatt a törtrészét tudjátok megnézni.
Én a Margitszigetet javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!