Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tudnék csinálni egy 3...

Mit tudnék csinálni egy 3 éves gyerekkel Bp-en reggel 7-12 között?

Figyelt kérdés

Megyünk az alváslaborba a Madarász utcába, 6-kor elküldenek reggel, elvileg délben lesz eredmény. Gondoltam eltölthetnénk hasznosan. Az állatkertet néztem, de egy vagyok... (pénzünk sajna nem sok van, viszont ingyen utazunk...)

Ötlet, javaslat?

2011. júl. 8. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Élményszökőkút a Szabadság téren
2011. júl. 12. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Végül is mi volt a program?
2011. júl. 12. 13:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Majd csak augusztus 1-én megyünk.

A József Attila művház programja nagyon tetszik, van is egy zenés-táncos "mulatság" pont 10-kor, ami jó lehet-ha meg lesz tartva.

Most felcsigázott a csodák palotája, megnézem hol van és mennyi a belépő.

Köszönöm szépen a sok választ, aranyosak vagytok.:-)

2011. júl. 13. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A csodák palotája nagyon jó,de nem tudom,hogy egy 3 éves mennyi játékot fog onnan élvezni és érteni.Inkább nagyobb gyerekeknek,vagy felnőttkenek jó móka.

Persze ezzel nem a kedvedet akarom szegni,én már rég voltam,nem tudom azóta mik vannak:)

2011. júl. 13. 21:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, köszi, ez lett volna a következő kérdésem, hogy mennyire jó ez egy 3 évesnek. Én már rég el akarok menni:))
2011. júl. 14. 06:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok.A Kopaszi-gát is szuper hely.Mi ma voltunk.Lágymányosi hídnál van.Lehet fürdeni,játszóterezni,stb.
2011. júl. 15. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!