Miért mondják újabban, hogy nem akarnak a férfira főzni?
Szia Kérdező!
Én voltam, aki az előző kérdésben válaszoltam, hogy nem akarok férfira főzni. Ha akarod kifejtem, de előbb hagy mondjam el, hogy:
- az én válaszom volt, tehát egy darab, te meg máris többesszámba raktad, általánosítottál
- rögtön megjátszod a nemi szerepek kártyát
Először is elmondom, hogy nem ítélek el senkit. Engem soha nem érdekel, hogy mit csinálnak mások, nem határoz meg abban, hogy mit teszek.
Úgy nőttem fel, hogy anyukám csinált mindent. Dolgozott, hazahozta a munkáját, tanfolyamra járt, főzött, mosott, takarított. Nevelőapámmal egy helyen dolgoztak, ugyanaz a munkaidő. Ő hazajött, és tespedt az ágyban, vagy ült a gép előtt. És anyámnak még csak meg se köszönte az ételt, amit direkt neki főzött. Az az igazság, hogy előttem nem volt pozitív férfi ideál, és nekem fáj a legjobban, hogy nem érezhettem soha, milyen az apai szeretet, milyen az, ha egy férfi feltétel nélkül szeret. Szeretném elkerülni azt a csapdát, amibe anya beleesett. Nem szeretném, ha valaki ELVÁRNÁ, hogy főzzek rá. (Aki magára is tud. Persze egy gyerek teljesen más. De egy férfi nem gyerek.)
Egyébként most költöztünk el otthonról, és mindent mi (anya, hugi, én) csináltunk. Az élet megtanított arra, hogy mindenre képes vagyok, polcot összeszerelni, lakást festeni, fúrni-faragni. Elvégre ahhoz, hogy elmosogassak, és ahhoz, hogy felemeljek egy kalapácsot, ugyanaz kell: KÉZ. Nem pedig vagina vagy pénisz.
Persze aki otthon boldog családban élt, és azt látta, hogy az apukája értékeli és szereti az anyukáját, értelemszerűen ezt át akarja élni maga is. Jó lenne, ha ez mindenhol így lenne. De sajnos ez van.
14:38 voltam
Ha valaki megírja az egyenes igazságot, miért kell lepontozni?
Valószínű hogy pasik pontoztak le, mert ugye ezt az oldalt is pasik látogatják már.
Mert lusták dolgozni (ja itt nem a pénzkeresést értem!)
Amúgy a nők végeznek több fizikai munkát még így is. Sok pasas beteszi a valagát egy irodába és otthon sem csinál semmit.
Akinek rossz családmintája volt, az nyilván tanul ebből, mint ahogy a 81%-os hozzászóló is írta.
Én sem fogok semmit sem csinálni, ha a párom sem fog. Ennyi. Véget ért az, hogy a nőkből palimadarat kell csinálni!
HAJRÁ SZORGALMAS PASIK!
LE A LUSTA TUTYIMUTYI SÖRÖS TV-ZŐS FAS*ZKALAPOKKAL:)
Semmi gondnincs azzal, havalakimindent egyedül meg akar csinálni és hagyja ellustulni a férjét. ha neki ez így jó!
De ha kétember egymásra talál, akkor onnantól nem férfi van és nő, hanem ők vannak, a pár. minden közös.
A gyereknevelés... az is közös. Nemlehet gyereket nevelni, vagy foglalkozni vele tvnézés közben. Az anya viszont azért nem tud vele foglalkozni, mert a mosás és a mosogatás után még porszívóz, miközben fő a kaja. Pffff....
A házimunka igenis munka. A nevében is benne van. Fárasztó is, mert jobban esne helyette játszani vagy tanulni a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!