Nem vezethetem az autónkat?
Most csináltam meg a B kategóriás jogosítványt, minden vizsga elsőre meglett, 1 hete átvettem a jogosítványt is.
Férjemmel közösen vettünk autót korábban, ugyanannyi pénzt tettünk bele, a biztosítást én fizetem.
Azt mondta, hogy nem vezethetem az autót, amíg le nem tesztel és majd hónapok múlva ha jól megy, akkor talán vezethetek egyedül is. Én nem szeretnék mellette vezetni, mert szerinte a nők nem tudnak vezetni és rajta kívül amúgy is mindenki béna. Emiatt nem is csináltam meg előbb a jogsit, majdnem 30 vagyok.
Attól tartok, hogy minősíthetetlen hangnemben fog mindenbe beledumálni, akárhányszor mentünk valahova, ahol nem ő vezetett folyamatosan savazta a sofőrt, erre nekem nincs szükségem! Tuti csak bestresszelnék miatta. Az élet más területein egyébként semmi gond nincs vele, nem bunkó, nem beszólogatós, csak ez a vezetés dolog ilyen neki.
Saját autót nem terveztem venni, mert gyalog 10 perc a munkahelyem, felesleges lenne a mindennapi életben, de néha elmennék mondjuk vásárolni vagy meglátogatni a barátaimat.
Szóval mégis vegyek egy autót vagy néha 1-1 napra béreljek?
Mit tanacsoltok?
igazából ezekre magától is rájöhet/rájött, csak a mit döntsönre szeretne választ kapni
mivel elhangzik minden létező verzió, ugyanott lesz mint az elején, a végén úgy is azt teszi amit a legjobbnak ítél
Beszéld meg vele, hogy a dologk nem így működnek. Vagy visszaadja azt, amit befizettél, és innentől ő fizeti a teljes rezsijét a kocsinak, vagy elviszed, amikor kell. Pont.
Sógorom hasonló, ráadásul ő hivatásos sofőr. Gyakorlatilag kiölte nővéremből a vezetés örömét, hiába van tesómnak külön kocsija, inkább buszozik. No comment :(
45/F
A jogsit megkaptad, akkor vezethetsz,
Üljön be melléd és amennyiben szükséges, segítsen.
Máskülönben: "Kuka utas vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe!"
En megertem a ferjed.
Hiszen az hogy megcsinaltad a jogsit nem azt jelenti hogy te vagy schumacher.
Az egy nagyon alap tudast ad meg ahoz hogy nagy baleseteket ne okozzál.
Amikor en csinaltam meg en is kb 1-2 honapig eljartam apammal vezetni es nem azert mert feltette az autot hanem engem.
Lehet hogy a ferjed is igy van vele.
A valaszirok itt nagyon szelsosegesek.
A ferjed azt mondta hogy vezetheted az autot csak elotte le akar tesztelni. Ez ertheto
Válj el a férjedtől, később még durvább lesz, az ilyenek soha nem változnak meg, sajnos.
Az, hogy máshol nem ilyen, az majd öreg korára átcsap oda, hogy mindenbe bele fog ugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!