Jogos a felháborodásom? Vagy nem az?
barátommal 4éjszakára voltunk nyaralni, és anyámék fizették a szállásunkat. De a barátom ezt otthon nem mondta el, azt mondta hogy saját pénzből fizettünk mindent.
Ők is visznek engem nyaralni, de csak 2 éjszakára, persze a szülei nem tudják hogy az én szüleim perkáltak ránk.
Nekem rosszul esik, hogy nem mondta el nekik...és hogy engem meg csak 2éjjelre visznek
akkor te mond el a szüleinek.tudod ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!
ez így nem okés,hogy hazudott nekik!
Én biztos véletlen megemlíteném, hogy mikor apuék vittek minket nyaralni vagy más véletlen, amiből levágják, hogy ők fizették.
Azért ez egy parasztság, hogy előadja, mintha ő fizetett volna, közben meg ti nyaraltattátok. Amúgy ilyenekkel kezdődik...
Hát akkor a közös nyaraláson szépen elmondod a szüleinek.
Azért ciki, mert még a szülei érzik magukat jó fejnek, amiért ők bezzeg elvisznek téged, ti meg nem birtátok meghivni a fiukat...
Holott...
Szóval szépen szólj a srácnak: vagy ő mondja el, vagy te.
Ráadásul az esik rosszul, hogy a szülei pont azért visznek kb csak 2 napra, mert ugyebár erről mit sem tudnak... szóval még a héten meg kellene tudniuk, De szerintem a srác nemfogja elmondani, hogy ne maradjon hazugságban.
Ne menjek nyaralni, nagyon mérges és kiábrándult vagyok. MIT TEGYEK?:(
Apáddal is baj van, mi az, hogy "a barátod is csóró"?
Mekkora szerepet játszik a pénz az életetekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!