Miért nem akar feleségül venni?
Tőlünk kérded szeret e még? Az hogy szeret nem annyiból áll hogy feleségül akar e venni, avagy sem. Azt neked kell érezni minden nap. Érzed?
ÉS elsővel értek egyet igen, komolyan szültél neki 8 év után még egy gyereket, és most jöttél rá, hogy neked mennyire fontos a házasság?
Ezt az ember a kapcsolat elején szokta megbeszélni, nem 12 év és 2 gyerek után. Nem is értem hogy jutott eszedbe. A nagyobbik gyerek születésekor is együtt voltatok 4 éve, ha más nem akkor átfuthatott volna az agyadon, hogy szeretnéd a hivatalos "nagykönyvben megírt" családosdit.
A házassághoz mindenki máshogy áll, van aki nem akar, van akinek csak egy papír és mindegy neki, más megy gyerekkora óta álmodozik róla.
Lehet hogy a házasság kisérőitől irtózik(én is).
Pl. Templom, az összes utált rokon, hónapokig tartó hajcihő, terem bérlés, zenekar, részeg vendégek. Brrrrrrrrr
Szeritnem jó sokat szekírozzad vele, akkor tuti eléred hogy lelép. És akkor majd örülhetsz hogy mennyire igazad volt, lám biztos nem is szeretett, azért lépett le.
Neked minek a házasság? Az miért nem elég, ha szeretitek egymást, miért akarsz egy jogi aktust is hozzá?
Gondolom nem a kereszténység buzog túl benned annyira, ha már évek óta kupakoltok a Kaporszakállú engedélye nélkül.
Igaza van mindenkinek, aki azt mondja, hogy ezt korábban kellett volna megbeszélni - de szerintem nem véletlenül tört most fel ez a kérdés a kérdezőben. Lehet, hogy hullámvölgy van és a kérdező úgy érzi hogy a gyerekei apjával távolodnak és a papírtól megnyugodna. De ha így van, a férfi elzárkózása még inkább érthető, hiszen ő most bizonytalan.
Ebben a helyzetben én se követelezőnék, inkább abba fektetnék az energiát, hogy én örüljek a hétköznapokban. Egyrészt, mert attól vonzó(bb) leszek, másrészt meg mert hiába is feszegeti az ember a kínos témákat, attól többnyire csak rosszabb szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!