Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy "vissza...

Hogy mondjam meg, hogy "visszalépek"? Ciki, vagy azért ez megérthető?

Figyelt kérdés

Nyáron megyek két barátnőmmel Párizsba és Angliába, ilyen szervezett út lesz. Egy nap Disneyland, egy Párizs, és a maradék 3 nap Anglia. Egy hete kitalálta az unokatestvérem, hogy jönni szeretne velünk, mikor náluk voltam, ezt mondogatta egész nap (most lesz 9 májusban). Az anyukája ismeri a hölgyet, akié az utazási iroda, és kérdezte, hogy ilyen korú gyerekek szoktak-e menni, bírják-e az egésznapos mászkálást, és megerősítette, hogy teljesen jól szokták érezni magukat. Én akkor így bele sem gondoltam, mi lenne ha jönni, szóval mondtam, hogy jöjjön nyugodtan, mert eddigis volt, hogy nálam aludt, vagy hoztam-vittem az iskolába, vigyáztam rá, stb. De most így belegondoltam, hogy egy hétig kb úgy kell viselkednem, mintha az anyja lennék... Tudom, eső után köpönyeg, de akkor eszembe sem jutott, hogy pl. így nem mehetünk el este borozni, a buszozást sem alhatom át altatóval, mert ott lesz, és figyelnem kell rá, esténként sem dőlhetek be csak úgy az ágyba, mert segíteni kell neki fürdeni, öltözködni, pakolni.

Közben meg bűntudatom van, mert ez lenne az első nyaralása (amúgy csak a Velencei-tóhoz szoktak menni, vagy a Lupa strandra, nincsenek annyira eleresztve anyagilag). Nagyon várja, múltkor megszámolta, hány nap van addig, mennyi ideig leszünk ott, stb.

2019. ápr. 22. 19:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
3%

:( Kár volt megígérni neki, már ne mond vissza, hiszen nagyon beleélte magát. Egy kisgyereknek, pláne 9 évesen nagyon rosszul esne, plusz az anyuka is mindent megtett, a nagyszülőkről nem is beszélve.

Esetleg kikérhetnéd az anyukája tanácsát, mond neki, hogy nem érzed úgy, hogy teljesen vigyázni tudnál rá, félsz, hogy történni fog vele valami. Talán akkor valamit kitaláltok, ez reális, hiszen tényleg nagy felelősség egy kisgyerek.

2019. ápr. 27. 17:06
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Most miért kellett lepotozni?..

Csak adtam egy diplomáciai tanácsot, amiből várhatólag abszolút nem lenne sértődés.

2019. ápr. 29. 21:09
 33/33 anonim ***** válasza:
60%
Mi történt végül, kérdező?
2019. szept. 9. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!