Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy "vissza...

Hogy mondjam meg, hogy "visszalépek"? Ciki, vagy azért ez megérthető?

Figyelt kérdés

Nyáron megyek két barátnőmmel Párizsba és Angliába, ilyen szervezett út lesz. Egy nap Disneyland, egy Párizs, és a maradék 3 nap Anglia. Egy hete kitalálta az unokatestvérem, hogy jönni szeretne velünk, mikor náluk voltam, ezt mondogatta egész nap (most lesz 9 májusban). Az anyukája ismeri a hölgyet, akié az utazási iroda, és kérdezte, hogy ilyen korú gyerekek szoktak-e menni, bírják-e az egésznapos mászkálást, és megerősítette, hogy teljesen jól szokták érezni magukat. Én akkor így bele sem gondoltam, mi lenne ha jönni, szóval mondtam, hogy jöjjön nyugodtan, mert eddigis volt, hogy nálam aludt, vagy hoztam-vittem az iskolába, vigyáztam rá, stb. De most így belegondoltam, hogy egy hétig kb úgy kell viselkednem, mintha az anyja lennék... Tudom, eső után köpönyeg, de akkor eszembe sem jutott, hogy pl. így nem mehetünk el este borozni, a buszozást sem alhatom át altatóval, mert ott lesz, és figyelnem kell rá, esténként sem dőlhetek be csak úgy az ágyba, mert segíteni kell neki fürdeni, öltözködni, pakolni.

Közben meg bűntudatom van, mert ez lenne az első nyaralása (amúgy csak a Velencei-tóhoz szoktak menni, vagy a Lupa strandra, nincsenek annyira eleresztve anyagilag). Nagyon várja, múltkor megszámolta, hány nap van addig, mennyi ideig leszünk ott, stb.

2019. ápr. 22. 19:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%
hát ezt elcseszted nem tudsz mit csinálni
2019. ápr. 22. 19:12
 2/33 anonim ***** válasza:
61%
Most már ne mond vissza szegénykémnek
2019. ápr. 22. 19:12
 3/33 anonim ***** válasza:
97%

Azt kell eldöntened, hogy vállalod a felelősséget érte vagy elviseled azt, hogy egy ideig hűvös lesz a hangulat. Mert persze, visszamondható, de arra fel kell készülnöd, hogy nem fogja könnyen megemészteni főleg, mivel gyerek. De ha te nem érzed magad alkalmasnak arra, hogy vigyázz rá jobb visszamondani.

Bár, én azért a gyerek szüleit is érdekesnek találom én azért egy 9 éves gyereket nem engednék el rokonnal külföldre több napra.

2019. ápr. 22. 19:14
 4/33 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy nem érzem magam alkalmasnak, csak eszembe jutott, mennyire lefárasztott már az is, ha nálam aludt. És akkor csak a lakásban voltunk, társasoztunk, rajzoltunk, ilyesmi. Nem egy idegen országban járkáltunk egész nap... Meg ha egy gyerek is jön, akkor azért alkalmazkodni kell hozzá. Éhes, szomjas, fáradt, ez a baja, az a baja. Mi a barátnőimmel meg sokszor még a kajás szüneteket is arra használjuk, hogy elmenjünk fotózkodni, vagy vásárolni, és csak gyorsan eszünk valamit éppen.
2019. ápr. 22. 19:21
 5/33 anonim ***** válasza:
34%
Ergó, nem érzed magad alkalmasnak rá. Ezt hiába próbálod kimagyarázni. Nem gondolkodtál az elején mostmár a szép visszakozáshoz meg késő.
2019. ápr. 22. 19:23
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
Te fizeted neki az utat? Csak azért gondolom, mert írtad, nem állnak jól anyagilag. Ha te fizeted, ez még menekülő út lehet, hogy mégsincs rá pénzed, bár nem lenne szép.
2019. ápr. 22. 19:26
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem, a nagyszülők állják neki is (nekem is ők fizetik, még nem dolgozom).
2019. ápr. 22. 19:34
 8/33 anonim ***** válasza:
90%
És ha azt mondanád, hogy a barátnőidnek nem tetszett a dolog, mert nem akarnak bébiszittert játszani az egész út alatt? Velük is beszéld meg, hogy hivatkozhatsz-e erre!?
2019. ápr. 22. 19:40
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak magaddal, a barátnőiddel is kitolsz, ha viszel magaddal egy gyereket. Ez az út akkor nem 3 fiatal lány kalandozása lesz, hanem egy 9 éves kislány kirándulása 3 kísérővel.
2019. ápr. 22. 19:51
 10/33 anonim ***** válasza:
33%

Először azt mondta a Kérdező menjen nyugidtan majd utána lemondja...

Ez igy bunkóság. Előbb kellett volna gondolkodni!

2019. ápr. 22. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!