Miért követeli vissza mindennek az árát, amit vett?
17:43.
Hehe, ez jó lenne:) De még egy ezrest sem akarok adni neki.
Nem is értelek,hogy lehet ennyire tosza.
Ha ő van olyan pofátlan,hogy pénzt kér a saját cuccaiért,akkor én sem fognám vissza magam.Másnap kuka mellett az összes bóvlija,a leltárt pedig csinálja meg magának,minél elöbb,mert a kuka mellől hamar el fognak tünni a dolgai.
Ha ezután a nyakamra járna feljelenteném zaklatásért.
el vagytok valahol tájolódva:1) kidobni nem lehet a cuccait, mert jogosan perelne, kivéve, ha bizonyíthatóan felszólítottad előtte ajánlott levélben, hogy x határidőig pakoljon ki
2)a leltározás nem passzió, hanem azért kell, hogy tételes leltár alapján vegye át valaki a pakkot és írja alá a leltárt + átvettem, mivel, ha csak úgy odaadja szintén később perelhető, hogy mondjuk volt a csajnál egy Ming váza is 5 milla értékben, meg 3 aranyrúd és nem kapta vissza (persze, ezekről számlával is kéne rendelkezzen, de van olyan cucc, amiről lehet számlája)
a rosszindulat határtalan, muszáj bebiztosítani magát az embernek
Én nem vagyok olyan szemétláda mint ő.
Hiteget, tervezi hogy eljegyez, és rajtakapom hogy megcsal. Ezek után mondom, hogy váljunk el békésen. Nem, ő csinálja a fesztivált, hogy fizessek neki, meg ekkor és ekkor jön a pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!