Miért követeli vissza mindennek az árát, amit vett?
Akkor jól értettem...Rá akarja tukmálni az eszkimóra a hűtőt...:-))
Ritka suttyó lehet!
Ha jól értem magának vette ezeket a dolgokat, akkor ezek a dolgok az ő tulajdona. Vigye el onnan tőletek, mondd meg neki, hogy a szüleid nem hajlandóak tovább tárolni a holmijait.
Még hogy az árát követeli, jól van ez összerakva?
Gondolj bele: veszel magadnak ruhákat, ott laksz a barátodnál, szakítotok, te pedig azt mondod neki, hogy itt vannak ezek a ruhák, magamnak vettem, de tartsd meg magadnak. Kérem a pénzt érte.
Ez bolond. Már mégis miért kéne neked az árát odaadnod? Amit ő magának vett, az az övé, és azt kezd vele, amit akar, ennyi. Ha nem tudja hova tenni otthon, akkor kérjen meg valakit, hogy hadd tegye oda, vagy adja el. Én sem tárolok itthon bográcsot, mert nincs hova tenni, ebbe bele kell törődni annak, aki panelben lakik (bár ha valaki nagyon akarja, elfér az).
De szerintem arról van szó, hogy így hogy nem tudja tárolni, rájött, hogy nagyon használni sem tudja, és megbánta, hogy megvette, ezért kéne inkább neki az ára. Hát ez meg nem a te problémád innentől kezdve. Mondd meg neki, hogy vagy elviszi a cuccait, vagy nem, de pénzt nem fog kapni érte tőled.
Jó étvágya lehetett a pasidnak,ha egyedül ő evett a bográcsból...
A kérdésre:természetesen a sértettség.
Ő megvett olyan dolgokat,amire neki semmi szüksége nem lett volna,de ugye a szüleid kertjébe mégiscsak jól jött az a bogrács,ez-az(magyarul:hosszú távon gondolkodott),te most kivágtad(gyanítom egy másik pasi miatt,akinek több pénze van ,mint neki,különben nem pénzt kérne,hanem a cuccait)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!