Miért követeli vissza mindennek az árát, amit vett?
Tehát: szüleim van bográcsa, de az az exnek "pici" volt, vett egy nagyobbat.
Vett tárcsát, meg gázrózsát. Ezekre sincs szükségünk, holott nincs egyikse, de nem is kell.
Nem egy másik pasi miatt hagytam el. Megcsalt, mondtam hogy vége és ennyi.
Kedves nem tudom hányadik.
Aki ilyet feltételeztél hogy egy pénzesebb pasi miatt hagytam el az exet, ne csodálkozz, hogy lepontozlak.
Az ex kicsit más világban él. Én nyugodt hangnemben közölném vele, hogy az ő tulajdona, magának, önszántából, saját pénzén szerzett ingóságaival azt kezd amit akar. Jelölj meg egy időpontot amíg te tárolni szándékozol. Mondd el neki, hogy semmi értelme a kérésének.
Tényleg nem értem miből gondolta azt, hogy kifizeted! Áh!
Az előbb felhívott, hogy neki úgy is jó, ha a héten fizetem a pénz felét, jövőhéten a maradékot.
Mondtam neki, hogy nem fizetek. Azt mondta ilyen nincs, akkor feljelent hogy "megloptam".
hadd jelentsen fel nyugodtan! ha megteszi te is bíróságra viheted az ügyet,mert alaptanul vádol meg,és követelőzik.
Sőt! Én a helyedbe elébe mennék a dolgoknak,és én jelenteném fel!
Nehogy hagyd magad megfélelmlíteni. :) Mivel jelenthetne fel???
Fogadd meg a tanácsot, írj neki egy levelet (e-mailt, vagy térvivevényest, amit aláír) amiben közlöd, hogy meddig tárolod a cuccait.
Ha mondjuk olyanért jelentene fel, hogy nem adod oda neki a cuccait (és nem azért, mert nem fizeted ki neki) akkor is max. az történhet, hogy két rendőr becsenget hozzátok, és ők elviszik. Ennyi.
Nem akarok neki rosszat tenni.
Felviszem a lakása elé a cuccait, és bekopogok. Vagy kell neki, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!