Miért követeli vissza mindennek az árát, amit vett?
Szia! A feljelentéssel csak hülyét csinál magából. Ő vette, saját akaratból, saját elhatározásból, s ő hagyta ott nálad helyhiány miatt. Az egész történeted olyan mintha az ex el akarná adni a cuccait helyhiány miatt, de neked nem kell, ezért fel akar jelenteni. Legközelebb ha boltba megyek rettegni fogok az eladótól, mert fel jelent ha nem akarok csirkecombit venni.
Én elvinném a cuccait, persze vinnék magammal minimum két embert még, hogy legyen későbbiekben tanúm arra, hogy az ex tulajdonait odaadtad.
Én a helyedben bebiztositanám magamat: feladok egy leltárt neki, és megirom, hogymilyen záros határidőig vigye el onnan a cuccát, vagy bérleti dijra fogjátok perelni.
A levelet feladod AJÁNLVA és elrakod a feladóvevényt.
Aztán pereljen bátran.
Ó,a szívem szakad meg,lepontoztak.Bruhahaha...
Fáj az igazság gondolom....egyébként meg tökre nem érdekel,ne nekem magyarázkodj.
A reakciójára leírtam mi lehet a magyarázat,ha nem inged,akkor minek vetted fel.
Olyan kis átlátszó vagy...
Ha elviszed s odadod neki akkor tanút vigyél minimum 2 embert, de a legjobb ha ajálva feladod neki a listát miszerint mit kap vissza ha érte megy záros dőn belül.
LEhet akkora hülye ezek szerint, hogy tényleg feljelent. Te meg akkor a rendőrökkel karöltve képen röhögöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!