Titeket is mondtak már el mindennek a szüleid? :S
Igen, sajnos. Még mind a mai napig is. Pedig 26 éves vagyok lassan kétszeres anyuka. Voltak nagyon durva húzásaik és én akkor is kiálltam mellettük. Mára teljesen elfordultam tőlük mert nem kell, hogy mérgezzék az én boldog életemet. Undorító "emberek" és ezen már semmi sem változtat.
Egy 26 éves anyuka
Apummal voltak összeütközéseink, elég sok. Egy-egy veszekedés folyamán volt, hogy elmondott mindenféle k....nak.
Amikor elköltöztem végleg otthonról, nagyon megváltozott. Azt mondják, a távolság sokmindent megszépít.
Mondjuk, gyakran látogatom őket, de igazából soha nem tudtam neki megbocsátani. Talán ez az idő is eljön egyszer....
15:46-os vagyok. Jajj, ne úgy értsd, hogy elszöktem otthonról.:) Nem, dehogyis. 20 éves voltam, amikor volt rá lehetőségünk, hogy a párommal összeköltöztünk, és azóta van köztünk ez a viszonylag nyugis helyzet.
Apukám egyébként pont a páromat nem akarta elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!