Tanácsokat, gyorsan! Könyörgök! Mit tegyünk most? Vége mindennek?
Augusztusban fel kellett vennünk egy 300ezer forintos kölcsönt, hogy segíthessünk megszervezni a bátyám esküvőjét. Körülbelül 7 éven át fogjuk fizetni a részleteit, és emiatt most eléggé rossz anyagi helyzetben vagyunk..Anyám 78ezer forintot keres havonta, abból a bank levon kb. 40et, és most voltak itt a szerelők, hogy leszereljék a telefonállomásunkat a villanypóznáról..(még nem szerelték le, hálistennek, ezért van még internet) Mit csináljunk? Honnan szerezzünk pénzt, hogy kifizethessük a telefon, a villany, és a gázszámlát? Kajánk van szerencsére, mert a nagyanyám vásárolja az élelmiszereket. Segítsetek, kérlek! Én magántanuló vagyok, az internet segítségével szoktam bizonyos tantárgyakból plusz információt szerezni, ami jól jön vizsgákon. Plusz ha nem lesz telefonunk, akkor mi lesz velünk?! Ha baj van, hogy szólunk azoknak, akik segíthetnek?! Anyagi támogatásra nem számíthatunk, de én ma írok egy levelet a Németországban élő keresztapámnak, hátha tud segíteni pár ezer forinttal. Tanácsokat! Kérlek!
17/L
Esetleg kérjetek kölcsön szomszédoktól egy időre, utána meg ha tudsz menj el diákmunkára amiből vissza tudod fizetni a kölcsönt.Esetleg más rokonok, vagy esetleg a polgármestertől lehet még segítséget kérni.A telefonosoktól annó kértetek részletfizetési lehetőséget?Mert az ilyen közüzemi számláknál az is megoldható.Lehet bankoknál kölcsönt is kérni,de azt nem ajánlanámmert magas a kamat és csak kifosztják az embert.
Hol laktok?
Meg csak 20 eve sem volt, amikor sok embernek nem volt telefonja, megis megeltek. Gondolom, Internet van a konyvtarban is. Mivel batyad mulatott az eskuvojen, kerj tole most penzt te.
Minek egy eskuvo kolcsonre?
a pÁROMMAL AZ esküvönkre pont az ilyen helyzetek miatt nem fogunk felvenni kölcsönt, A szülőktől meg el sem várjuk hogy bármit fizessenek nem hogy kölcsönt vegyenek fel. Az a baj akik így vesznek fel kölcsönt nem tudom sajnálni. Most mondjam azt hogy előbb kellett volna gondolkozni?!
Bátyádnak mond meg h. fizesse a részletet.
Mi a búbánatos lófaasznak kellett puccos esküvő 3 kilóért, miközben kilóg a vaalagatok a rongyokból?
Hm???
Jobb ötletem nekem sincs, mint gyorsan eladogatni olyan ingóságokat, amik nélkülözhetők.
Miért nem a bátyád vette fel a kölcsönt az esküvőre??? Ha a szülő nem tud segíteni, meg kell oldani a fiatalnak a saját esküvőjét... Miért nem segít a bátyád??? Miért nem fizeti ő az esküvőjére felvett pénzt?
Vegyétek elő a bátyádat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!