Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Orokbe fogado szuleim meghalta...

Orokbe fogado szuleim meghaltak par eve. Viszont a verszerinti szuleim szeretnek tartani velem a kapcsolatot . Holott ok lemondtak rolam. Nem tudom hogy jo otlet e ez?!

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 11:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
86%

Helyesen döntöttél.

Eldobtak mint egy használt zsepit, akkor lesznek szívesek egyedül "nehezen élni".

2019. márc. 28. 10:21
 42/47 A kérdező kommentje:
Bar egy percet sem aludtam az éjjel, csak kattogott az agyam...
2019. márc. 28. 12:06
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de én addig biztos kibírnám őket, amíg nem szereznék tőlük régi fényképeket, vagy ami van a felmenőimről. Ha mást nem a neveiket, vagy hogy vannak-e unokatestvéreim, más rokonok, stb.

DNS mintát tőlük, meg hogy voltak-e a családban betegségek.

Ezekhez igazából jogod van, de ha másképp nem megy, fizetnék érte egy-egy -éttermi- ebédet, vacsorát, vagy amiért megkaphatom az információt. Hogy továbbadhassam a gyerekemnek.

2019. ápr. 4. 06:23
 44/47 anonim ***** válasza:
93%
Micsoda undorító emberek vannak! Nagyon sajnálom, hogy ilyen ért, gyerekként ez óriási trauma lehetett! Közöltem volna velük röhögve, hogy na jó belefulladást a gondjaikba, és amúgy sincs közöm hozzájuk semmi, vadidegen emberek. Bár az ember erős jelző rájuk, ezek kártevők simán.
2020. nov. 10. 20:37
 45/47 anonymousreview60 ***** válasza:
83%
A kérdező biológia szülei haszonleső férgek, ami az egyik legótvarabb dolog, amit tenni lehet egy egyszer már eldobott gyerekkel. De - öntudatlanul - ezt is lehet ünnepelni (ld. első sztori): https://www.youtube.com/watch?v=qlpYMVxVtDM
2020. nov. 10. 22:30
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként őszintén nem tudom, egyes emberek mit képzelnek magukról. És nem, nem azokról beszélek, akiknek nehézségeik akadtak az életben, azok sokszor még csak jobban küzdenek a gyerekeikért. Nem, én azokról, akik tényleg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek a gyerekeikkel, bántalmazhatnak, elhanyagolhatnak, eldobhatnak, aztán simán mentve érzik magukat, mondván "mi hoztunk össze". A gyerek nem kéri az életét, tehát nem tartozik semmivel. Szülőként magamat ásnám el, ha abban a tévhitben lennék, hogy a gyerekem tartozik nekem bármivel is. Én vállaltam, én felelősségem, az én döntésem volt, kutya kötelességem jó szülőnek lenni! Mellesleg régen rossz, ha már csak arra tudnék hivatkozni, hogy anno szexelni volt eszem. A másik, tudatosan arra hivatkozni, hogy a legsúlyosabb visszaéléseket is bocsásd meg, mert biológiailag egy család vagyunk az emberi aljasság netovábbja. Egy szülő védje és szeresse a gyerekét bármi áron, micsoda szemétláda az, akitől a saját gyerekét kell félteni? És mennyi ilyen van sajnos, borzalom!
2020. nov. 11. 10:38
 47/47 anonymousreview60 ***** válasza:
#45: Ott űberelnit akartam írni, de nem korrigáltam az autokorrektort.
2020. nov. 11. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!