Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Orokbe fogado szuleim meghalta...

Orokbe fogado szuleim meghaltak par eve. Viszont a verszerinti szuleim szeretnek tartani velem a kapcsolatot . Holott ok lemondtak rolam. Nem tudom hogy jo otlet e ez?!

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 11:01
1 2 3 4 5
 31/47 Andizsuzsi ***** válasza:
93%

"Tudakozobol ki kérték a telefonszamot."

Örökbefogadás után nem változott a neved? Annyira egyedi neved van, hogy csupán név alapján be lehet azonosítani?

2019. márc. 27. 15:27
 32/47 anonim ***** válasza:
88%

Ne adj nekik esélyt, mert fel fog zaklatni lelkileg ez a találkozás. Látni fogod, hogy ők idegenek és közben el is kezdenek lelkileg tönkretenni, zsarolni, magukat fogják sajnáltatni.

Ha nyugalomra, boldogságra vágysz, akkor semmiképp NE találkozz velük!

2019. márc. 27. 15:36
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
En sem találkoznék velük a helyedben.Isten tudja milyen életet élnek, milyen társaságuk van.Csak fel fogod zaklatni a lelkivilágodat.
2019. márc. 27. 19:22
 34/47 A kérdező kommentje:

A felzaklatason mar tul vagyunk. :(

Nem talalkozom velük,nem akarok.

Igy is maga a tudat hogy felre tettek mint egy csomagot mar borzaszto.

Idezek : ' sajnaljuk ,hiba volt. De tudod mar nyugdijasok vagyunk ,nehezen elunk.

Na ennel a mondatnal mondtam azt hogy tovabbi szep napot es ennyi nem tobb.

2019. márc. 27. 22:16
 35/47 Hamvas rétihéja ***** válasza:
96%
Az is lehet, hogy nem a vér szerinti szüleid, hanem csak szélhámosok. Megpróbálják a vér szerinti szüleidnek tettetni magukat és úgy kicsikarni valami pénzt belőled.
2019. márc. 27. 22:21
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

"Idezek : ' sajnaljuk ,hiba volt. De tudod mar nyugdijasok vagyunk ,nehezen elunk."

Elég volt a második mondatukig várnod, hogy kibújjon a szög a zsákból! :-)))

Természetesen ezek után én se találkoznék velük.

2019. márc. 27. 22:40
 37/47 anonim ***** válasza:
43%
4-es, ugye nem azt akartad mondani, hogy a kérdezőnek jobb lett volna, ha elvteteti az anyja?
2019. márc. 28. 01:04
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Legalább elküldted őket melegebb éghajlatra , de nem a Bahamákra?

Én kb. ennyi után le is baxtam volna a telefont , kínomban röhögve: "Nnna , mind egy szálig elmehettek a jó büdös pixába. Soha viszont hallásra!"

2019. márc. 28. 03:40
 39/47 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Kérdező #34: Ezzel el is dőlt, hogy nem szabad találkozni velük. Próbálj megnyugodni! Minden jót neked, és felejtsd el őket!
2019. márc. 28. 05:10
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Már az első oldalt olvasgatva éreztem azt, hogy szólnom kell neked, nehogy bedőlj az ilyennek, mert nekem is anyám ilyen tahó volt. Amikor kicsi voltam, akkor nem kellettem, bár ő nem mondott le rólam sajnos, mikor felnőtt lettem, akkor képes volt érzelmileg is zsarolni, természetesen pénz miatt.

De látom már döntöttél és szerintem helyesen.

2019. márc. 28. 05:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!