Orokbe fogado szuleim meghaltak par eve. Viszont a verszerinti szuleim szeretnek tartani velem a kapcsolatot . Holott ok lemondtak rolam. Nem tudom hogy jo otlet e ez?!
"Tudakozobol ki kérték a telefonszamot."
Örökbefogadás után nem változott a neved? Annyira egyedi neved van, hogy csupán név alapján be lehet azonosítani?
Ne adj nekik esélyt, mert fel fog zaklatni lelkileg ez a találkozás. Látni fogod, hogy ők idegenek és közben el is kezdenek lelkileg tönkretenni, zsarolni, magukat fogják sajnáltatni.
Ha nyugalomra, boldogságra vágysz, akkor semmiképp NE találkozz velük!
A felzaklatason mar tul vagyunk. :(
Nem talalkozom velük,nem akarok.
Igy is maga a tudat hogy felre tettek mint egy csomagot mar borzaszto.
Idezek : ' sajnaljuk ,hiba volt. De tudod mar nyugdijasok vagyunk ,nehezen elunk.
Na ennel a mondatnal mondtam azt hogy tovabbi szep napot es ennyi nem tobb.
"Idezek : ' sajnaljuk ,hiba volt. De tudod mar nyugdijasok vagyunk ,nehezen elunk."
Elég volt a második mondatukig várnod, hogy kibújjon a szög a zsákból! :-)))
Természetesen ezek után én se találkoznék velük.
Legalább elküldted őket melegebb éghajlatra , de nem a Bahamákra?
Én kb. ennyi után le is baxtam volna a telefont , kínomban röhögve: "Nnna , mind egy szálig elmehettek a jó büdös pixába. Soha viszont hallásra!"
Már az első oldalt olvasgatva éreztem azt, hogy szólnom kell neked, nehogy bedőlj az ilyennek, mert nekem is anyám ilyen tahó volt. Amikor kicsi voltam, akkor nem kellettem, bár ő nem mondott le rólam sajnos, mikor felnőtt lettem, akkor képes volt érzelmileg is zsarolni, természetesen pénz miatt.
De látom már döntöttél és szerintem helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!