Mit tegyek? Hogy mondjam el neki, hogy megértse?
Lehet, hogy nem jó kategória, de máshová sem illik igazán...
Szóval a bátyám el akar vinni nyaralni 1 hétre, próbáltam kitalálni mindenfélét, hogy ne kelljen mennem, de tudom, hogy ha nem megyek el velük, akkor soha többé nem vinne sehova. Az a baj, hogy utálok strandolni, mert úgy érzem, hogy rajtam kívül mindenkinek tök jó alakja van, csak nekem nem, és ezért megnéznek, kiröhögnek. De ezt nem akarom elmondani a tesómnak, mert ő is kiröhögne.. Amúgy soha nem megyek ki olyan ruhában az utcára, amiből kilátszana a lábam, vagy ilyesmi.. És a barátnője is vékonyabb, mint én, de vele már megbeszéltem, hogy szégyenlős vagyok stb.. Szerinte vékonyabb vagyok, mint ő (persze ez nem igaz:D). Szerintetek mit tegyek? Menjek el és maradjak a parton? Tényleg nem akarom megbántani és szívesen mennék csak nem tudom magam jól érzeni bikiniben. Minden nyáron ez van:(
jó, tudom, hogy hülye vagyok meg minden negatív, de már sírok, mert az embereknek nem akarok megfelelni, csak magamnak, de még az se megy...
de az lesz, ahogy írtátok, hogy elmegyek és nem érdekel semmi és senki, csak jól akarom magam érezni
köszi mindenkinek
Hagyjuk már, jó alakod van,és ne foglalkozz mással(ha netán megnéznek,akkor biztos hogy az alakod jó,és szép vagy).Én 160 cm,és 63kg vagyok,nekem van háj a hasamon.De ha lehet elmegyek strandolni,és bikiniben leszek,és nem érdekel hogy megnéznek, én tényleg duci vagyok.Úgyhogy nyugodtan menj el.
22/L
Na elmész a tudodhova :)
58 kg és azt mondod hogy sok? Ne viccelj már. Olyan magas vagyok mint te, és tudom hogy a testsúlyod nem sok hozzá.
Szóval örülj annak hogy a bátyád ilyen rendes hogy elvisz téged. Nem fognak kiröhögni. Menj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!