Ha egy fiatal lány teherbe esik akkor az miért nem fordul
meg soha senki fejében hogy a szülei képesek-e a gyereket
is ellátni?
Figyelt kérdés
Miért veszi mindenki olyan természetesnek, hogy ohh hát anyuci meg apuci eltart? Akárhova nézek, sem a kérdező, sem a válaszolóknak eszébe sem jut annál tovább a szülő hogy örül-e vagy nem, de az se érdekes ha nem örül még olyankor se jut eszébe senkinek hogy van-e kerete a szülőknek egy újabb gyerekre! A szülő érzéseivel miért nem törődik soha senki, hogy ez esetleg ez neki mekkora anyagi teher? Mert nem gondolom hogy csak gazdag szülők gyereki esnek teherbe.
Én még egy hörcsögöt sem mernék engedély nélkül hazavinni amíg ők tartanak el, nem hogy egy gyereket! Csak nekem sülne le a bőr a képemről ha ilyen kérnék, csak szerintem önző dolog? Vagy a szülőnek kötelessége ellátni a lánya baklövését akkor is belepusztul és sosem lesz saját élete?
Ja és nem egybosszús szülő vagyok, hanem én is egy fiatal akit még eltartanak, de lehet hogy csak én vagyok ilyen rossz hogy már egy kis pluszkiadástól is bűntudatom van mert tudom hogy kell a pénz és félek hogy a szüleimnek rossz lesz pedig még nem is vagyok annyira jóban velük...
Miért is téma még a dolog,mikor megírták?hogy a védőnő dönti el a dolgot,a szülő meg(éretlen kisasszony anyja-apja) ne vállalja a gyámságot,ha nem akarja,és passz.Akkor megölik a gyereket(abortusz) vagy örökbe adják olyannak,aki a s eggét verdesi a földhöz örömében,hogy kap egy gyereket,mert neki nem lehet.Tiszta mennyország ez az "inkább öld meg,inkább,minthogy örökbe add" duma.Jaajjjjj.
2010. júl. 3. 10:59
62/70 anonim válasza:
Szia!
Nem olvastam végig az összes választ de gondoltam hozzá szólok. Teljesen egyet éretek veled. De most őszintén, milyen lányok azok akik teherbeesnek olyan fiatalon!? Buta kis libuskák(tisztelet a kivételnek), tőlük pedig nem is várok többet.
Egy fiatal lány
2010. júl. 3. 14:25
63/70 anonim válasza:
Amúgy ez tényleg érdekes felvetés, hogy csak szeretet kell. Hát most szert tettem egy két új barátra és el vagyok képedve rajtuk, hogy milyen gyerek koruk volt, meg a szülők a mai napig azt hiszik, hogy ők a legfrankóbbak, közben meg lehet látni pl. a lányon mikor beszél róla, hogy még most is mennyire fáj neki, hogy náluk mindig mindenre az volt a válasz, hogy nekünk erre nincs. Mindig mindenből kimaradt, mindenből a legszarabbat kapta meg, meg olyanokat ettek, amit a többi gyerek családja max a kutyának adott oda. És a mai napig ilyen szerencsétlen görcsös mindkettő, hogy nincs pénz, nincs pénz, nekünk erre sincs, arra sincs és nem is lesz. De jó volt nekik, mert szeretet az volt.
2010. júl. 3. 15:06
64/70 anonim válasza:
Móricz Zsigmond:Hét krajcár. Ezt olvasd el,kedves utolsónak hozzászóló,aztán beszélgessünk még a szeretetről és a szegénységről.
2010. júl. 3. 19:48
65/70 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó előttivel. Engem Valóban szeretnek, de mégsem elég, kellett volna az anyagi rész. Mai napig bűntudatom van ha egy csokit veszek, kisebbségi érzésem és ezer bajom.
2010. júl. 3. 19:53
66/70 anonim válasza:
Elolvastam a válaszokat.Abban mindenkinek igaza van h nem lehet szeretetből megélni.Azon viszont csodálkozom ha valaki attól lesz sérült,mert szegény.Sokat szenvedtem gyerekkoromban nem csak pénzünk ruhánk kajánk nem volt de anyámék sem voltak jó szülők.Nekem nincs bűntudatom ha csokit veszek.Akkor sem ha egyedül csak az enyém.Bakker tényleg nem való oda gyerek ahol nem csak anyagi hanem ekkora lelki nyomor is van!Lelki nyomoroncot nevelni szégyen.Milyen szülő akinek a gyereke lelki ismeret furdalást érez ha csokit eszik?Egyáltalán minek vállalt az ilyen gyereket ha nem tudta rendesen felnevelni!?Na szép útravalót kapott otthonról kisebbségi érzést meg lelkiismeret furdalást.Na ilyen környezetben a gyerek aki terhes lesz ne akarja megtartani.Kérdezze meg anyut meg a tesót hogy tudják e vállalni aztán nyomás kaparásra!
2010. júl. 3. 20:18
67/70 A kérdező kommentje:
Rendesen felneveltek, iskoláztak de semmi luxus. Valszeg érzékenyebb vagyok erre mint a többiek.
2010. júl. 3. 20:46
68/70 anonim válasza:
Hammeg csak a luxus hiányzott ennyire akkor is régen rossz.Mivel semmiből indultam mindenemet megbecsülöm de tudom h luxus meg extrák nélkül is boldog tudok lenni.Ezt sehol nem tanítják.
2010. júl. 3. 21:16
69/70 A kérdező kommentje:
Luxus alatt nem luxust értettem csak bármi mást a létszükségleten kívül. Tudom sz*r ember vagyok, csak legalább lehet tudni hogy van ilyen is és a szeretet nem minden akármilyen rózsaszínköd oszlató a dolog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!