Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiatal lány teherbe...

Ha egy fiatal lány teherbe esik akkor az miért nem fordul meg soha senki fejében hogy a szülei képesek-e a gyereket is ellátni?

Figyelt kérdés

Miért veszi mindenki olyan természetesnek, hogy ohh hát anyuci meg apuci eltart? Akárhova nézek, sem a kérdező, sem a válaszolóknak eszébe sem jut annál tovább a szülő hogy örül-e vagy nem, de az se érdekes ha nem örül még olyankor se jut eszébe senkinek hogy van-e kerete a szülőknek egy újabb gyerekre! A szülő érzéseivel miért nem törődik soha senki, hogy ez esetleg ez neki mekkora anyagi teher? Mert nem gondolom hogy csak gazdag szülők gyereki esnek teherbe.

Én még egy hörcsögöt sem mernék engedély nélkül hazavinni amíg ők tartanak el, nem hogy egy gyereket! Csak nekem sülne le a bőr a képemről ha ilyen kérnék, csak szerintem önző dolog? Vagy a szülőnek kötelessége ellátni a lánya baklövését akkor is belepusztul és sosem lesz saját élete?

Ja és nem egybosszús szülő vagyok, hanem én is egy fiatal akit még eltartanak, de lehet hogy csak én vagyok ilyen rossz hogy már egy kis pluszkiadástól is bűntudatom van mert tudom hogy kell a pénz és félek hogy a szüleimnek rossz lesz pedig még nem is vagyok annyira jóban velük...

2010. júl. 2. 18:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
33%
26 évesen is újságterjesztésből élek és köszönöm szépen nagyon jól,szóval ...
2010. júl. 2. 21:31
 42/70 anonim ***** válasza:
90%

"És arra véletlenül se gondolsz,hogy a szülő akkor írdatlanul de elszúrt valamit a gyereke nevelésében,ha ilyet vár el tőle,hogy akkor majd nagymama-papa neveli és pénzeli?

Ha valakiben ennyire nem alakul ki a felelősségtudat,akkor azt anyu-apu hogy nem veszi észre?"

Na látod,most értetted meg a kérdést!A kérdező is ezt vetette fel,hogy miért vannak olyan tinik,akik csak önkényesen eldöntik,hogy kell a gyerek,meg akarja szülni,de a semmire,vagyis apuci anyuci nyakára?

2010. júl. 2. 21:33
 43/70 A kérdező kommentje:
Én még sehol sem olvastam sem a tini sem a válaszolók részéről hogy fontos lenne nekik a szülő mire képes pénzügyileg meg amúgy szóval nem hinném hogy mindent gyerek el van rontva, inkább más itt a helyzet.
2010. júl. 2. 21:36
 44/70 anonim ***** válasza:
70%

1.re is megértettem csak én ebben nem a 16-17 éves hibáját tartom nagyobbnak,hanem a szülőét!

Ha valaki olyan szinten el tudja rontani a saját gyerekét,hogy ilyesmi történjen ott a neveléssel van oltári nagy baj.

Ha én a legkisebb esélyt is látnám olyasmire,hogy az én lányomból egy elkényeztett kis senki mással nem törődök ember lesz,hát lesz@rnám mindkét kezem,meg a nevelési módszerem is!

Én visszahoznám a kőkeményt szigort,a régimódi értékrendeket és nem a didi-dugit 14-15 évesen!

A szülő felelőssége!

Meg kell fogni a gyereket!

2010. júl. 2. 21:39
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

Én még sehol sem olvastam sem a tini sem a válaszolók részéről hogy fontos lenne nekik a szülő mire képes pénzügyileg meg amúgy szóval nem hinném hogy mindent gyerek el van rontva, inkább más itt a helyzet.

egyik szavaddal ütöd a másikat.Tehát nem olvastad még sehol se,hogy a tinit érdekelné az anyagi oldala is gyerekvállalásnak,de ettől még nem hiszed,hogy el lennének rontva,

Hát akkor mikor vannak elrontva?

2010. júl. 2. 21:42
 46/70 anonim ***** válasza:
34%
Tehát megállapítottjuk, hogy ezek a tiniterhességek és hozzáállás a rossz nevelés következményei, tehát a leendő nagyszülő issza a saját nevelésének a levét. Lehet, ezért nem jut mindenkinek eszébe a leendő nagyszülőket sajnálni.
2010. júl. 2. 21:42
 47/70 anonim ***** válasza:
45%
De miért a rossz nevelés következménye, mikor teherbe esik? Egy kiskamasz elkezd érdeklődni a szex iránt. Ez oké. Az rossz nevelés, hogy egy idő után ki is próbálja és nem csak a nyálát csorgatja 20éves koráig?
2010. júl. 2. 21:50
 48/70 A kérdező kommentje:
Lehet hogy el vannak rontva, de nem hinném hogy a szülő a hibás mindenben csak mert szülő. Engem sem fogtak szigorúan mert nem tudtak olyan makacs voltam, ennek ellenére mindenki egy kis prűd, otthonülő lánykának tart mert én a saját eszemmel döntöttem úgy hogy nem járok buliba inni hányni belefeküdni meg nem szexelek akárkivel akármikor stb, a titpikus tini dolgok. Én nem tudom megérteni hogy már fiatal ezt miért nem tudja eldönteni. Bár igaz, mindenki más. Azért nem két éves hogy minden a szülő hibája legyen. Ha másban önálló akar lenni akkor ilyenkor se fogjon mindent a szülőre.
2010. júl. 2. 21:50
 49/70 anonim ***** válasza:
56%

Ancimanci eldönti, hogy a kérdező márpedig érintett (bár ő többször mondta, hogy nem), aztán értetlenkedik, hogy miért pontozzák le, ha nem értenek vele egyet.

Pedi a szabályzat szerint: "Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

Hát mi csak véleményt nyilvánitunk. Hidd el, sok ember lefelé nyila kell ahhoz, hogy a válaszod 30-40%-ra süllyedjen...

NEm értünk veled egyet, ez van...

2010. júl. 2. 21:57
 50/70 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen fokú önzőséget egy szülőnek észre kell vennie,ha foglalkozik a gyerekével és nem csak azért szülte,hogy legyen majd,aki rányissa az ajtót 70 évesen!

Az hogy elkezd szexelni 15-16 évesen egy dolog,bár nem helyeslem.Szerintem ekkor még bőven üthesse bele egy szülő az orrát ebbe.

De azt már ne próbálja nekem senki se bemesélni,hogyha a tinianyuka le se sz@rja,hogy miből eszik,meg ruhászkodik majd a gyereke,szóval ha ilyen mentalitással él,akkor ez már nem ütközik ki jóval elötte is még a gyerek előtt,a mindennapokban.

Egy szülő már legyen szülő,hogy nem elkényeztetett kis királykisasszonyt nevel a gyerekéből,aki később ilyet tesz.

ha lenulláztok se hiszem,hogy rosszul fogom fel a dolgokat.

Mindennek vannak előjelei,csak figyelni kell és nevelni!

És ha nem jött össze és királykisasszony hazaviszi a babát?

MÉG AKKOR SE KÉSŐ!

És ha még ezekután karján egy babával se tudja mi a felelősség,akkor sikerült egy emberi nullát felnevelni.

Azért érezhetnénk egy cseppet a szülői felelősséget!

2010. júl. 2. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!