Ha egy fiatal lány teherbe esik akkor az miért nem fordul meg soha senki fejében hogy a szülei képesek-e a gyereket is ellátni?
Miért veszi mindenki olyan természetesnek, hogy ohh hát anyuci meg apuci eltart? Akárhova nézek, sem a kérdező, sem a válaszolóknak eszébe sem jut annál tovább a szülő hogy örül-e vagy nem, de az se érdekes ha nem örül még olyankor se jut eszébe senkinek hogy van-e kerete a szülőknek egy újabb gyerekre! A szülő érzéseivel miért nem törődik soha senki, hogy ez esetleg ez neki mekkora anyagi teher? Mert nem gondolom hogy csak gazdag szülők gyereki esnek teherbe.
Én még egy hörcsögöt sem mernék engedély nélkül hazavinni amíg ők tartanak el, nem hogy egy gyereket! Csak nekem sülne le a bőr a képemről ha ilyen kérnék, csak szerintem önző dolog? Vagy a szülőnek kötelessége ellátni a lánya baklövését akkor is belepusztul és sosem lesz saját élete?
Ja és nem egybosszús szülő vagyok, hanem én is egy fiatal akit még eltartanak, de lehet hogy csak én vagyok ilyen rossz hogy már egy kis pluszkiadástól is bűntudatom van mert tudom hogy kell a pénz és félek hogy a szüleimnek rossz lesz pedig még nem is vagyok annyira jóban velük...
Mert nem a szüleinek szüli a gyereket.
Ha neki kéne gyerek, akkor szülne a szülő.
Most egy fiatal lány, érettségivel vagy anélkül, terhesen hogy tartsa el magát? A gyerek apja (már ha nem lép le a hír hallatán) nem fogja a nyakába venni a fiatal bnőjét, hogy majd ő eltartja.
Egyébként a szülő felelőssége, hogy IDŐBEN felvilágosítsa a gyerekét a biztonságos szexről.
Nem hinném hogy a felvilágosítás mindent megelőz.
Nem azt mondtam hogy tartsa el magát csak fogadja el akkor hogy mivel nem az ő pénze nem olyan alap dolog hogy majd megszüli hanem igenis a szülőnek aki a pénzt adja igencsak nagy beleszólása van. Mert ugye sajna a gyerek nem nő fel szeretetből. Szerintem tisztelhetnék jobban a szülőket hogy megkérdezik: anya, apa ez nektek nem baj, belefér a keretbe? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!