Hogyan kérhetném meg a szüleimet úgy, hogy ne tűnjön követelőzésnek?
Az egyik legjobb barátnőm a héten utazott volna Olaszországba, de ma derült ki, hogy lejárt az útlevele, személyije meg nincs. Lőttek az utazásnak.
A szülinapomra azt kapom, hogy elmegyünk Nápolyba az őszi szünetben. A barátnőm nagyon szerette volna ezt a nyaralást, és azt mondta, kérdezzem meg, elvihetnénk-e őt is, persze kifizetik. Ennek ellenére nem sértődne meg, ha mégse jönne össze a dolog.
Nagyon örülnék persze, ha jönne, csak azt nem tudom, hogy adjam elő anyáéknak... Ti megengednétek ezt?
14/L
Szerintem csak simán kérdezd meg tőlük,minden egyéb kertelés nélkül =)
Egyébként mi is most megyünk majd és anya ajánlotta fel,hogy vihetek magammal egy barátnőt =)
Bár én általában kiskoromtól kezdve "vittem valakit",anyuék jóvoltából és így nekem is jó volt meg nekik is.Azt sosem felejtem el,mikor ötödikesen a legjobb barátnőm jöhetett velünk a Balatonra.Hidd el,neked is egy élmény lesz,bárhová is menjetek.Na sok sikert =)
Ł/15 ^^
Az biztos már, hogy megkérdezem. Jó hangulatban kéne őket elkapni... Erre esetleg van valami tippetek, mit és hogy csináljak? =)
(Bocsi a plusz kérdésért így az éjszaka közepén, de nem bírok aludni, és ez a dolog jár nagyon a fejemben...)
Takaríts össze a szobádban,rakj rendet ahol tudsz,porszívózz fel,teregess ki(Ha épp van mit) vagy vasalj ki ha tudsz,és nem mondom,hogy főzz,de legalább teríts meg. =)
Én ezeket megcsináltam és nyerő volt ^^
Ł/15 ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!