Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérhetném meg a szüleim...

Hogyan kérhetném meg a szüleimet úgy, hogy ne tűnjön követelőzésnek?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm a héten utazott volna Olaszországba, de ma derült ki, hogy lejárt az útlevele, személyije meg nincs. Lőttek az utazásnak.

A szülinapomra azt kapom, hogy elmegyünk Nápolyba az őszi szünetben. A barátnőm nagyon szerette volna ezt a nyaralást, és azt mondta, kérdezzem meg, elvihetnénk-e őt is, persze kifizetik. Ennek ellenére nem sértődne meg, ha mégse jönne össze a dolog.

Nagyon örülnék persze, ha jönne, csak azt nem tudom, hogy adjam elő anyáéknak... Ti megengednétek ezt?

14/L

2010. júl. 1. 22:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csak simán kérdezd meg tőlük,minden egyéb kertelés nélkül =)

Egyébként mi is most megyünk majd és anya ajánlotta fel,hogy vihetek magammal egy barátnőt =)

Bár én általában kiskoromtól kezdve "vittem valakit",anyuék jóvoltából és így nekem is jó volt meg nekik is.Azt sosem felejtem el,mikor ötödikesen a legjobb barátnőm jöhetett velünk a Balatonra.Hidd el,neked is egy élmény lesz,bárhová is menjetek.Na sok sikert =)

Ł/15 ^^

2010. júl. 1. 23:06
 22/23 A kérdező kommentje:

Az biztos már, hogy megkérdezem. Jó hangulatban kéne őket elkapni... Erre esetleg van valami tippetek, mit és hogy csináljak? =)

(Bocsi a plusz kérdésért így az éjszaka közepén, de nem bírok aludni, és ez a dolog jár nagyon a fejemben...)

2010. júl. 1. 23:10
 23/23 anonim ***** válasza:
91%

Takaríts össze a szobádban,rakj rendet ahol tudsz,porszívózz fel,teregess ki(Ha épp van mit) vagy vasalj ki ha tudsz,és nem mondom,hogy főzz,de legalább teríts meg. =)

Én ezeket megcsináltam és nyerő volt ^^

Ł/15 ^^

2010. júl. 2. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!