Hogy kérhetném meg a Szüleimet hogy menjenek el?
Figyelt kérdés
Házibulit szeretnék szervezni a nyáron egy hétvégére és szeretném ha elmennének itthonról?
Esetleg valami ötlet hogy hogy beszéljem rá őket?
Wellness hétvégés ötlet már eszembe jutott,csak nincs rá pénzem.
18F
2009. jún. 18. 20:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem mondd el nekik mit szeretnél és kérdezd meg, hogy az adott időpontra esetleg nem-e szerveznének valami kiruccanást!
Ha pénzed nincs befizetni Őket sehova, de nem akarod, hogy otthon legyenek csak így tudod megoldani...
2/5 A kérdező kommentje:
köszi ;)
szerintem már érettnek tartanak egy ilyen feladathoz,de mégis nem udvariatlan egy ilyen kérés?
2009. jún. 18. 20:42
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen beszélned kell velük.Egyrészt,gondolom az Ő lakásuk lenne a helyszín,másrészt esetleg nekik is be kellene szállniuk a költségekbe.És meg kell beszélnetek a buli utáni rendrakást is.Én megkérdezném a helyükben,hogy miért zavar,ha itthon vagyunk ( ha van elég hely,hogy ne kelljen közöttetek lenni ),Te pedig elmondhatnád,miért gondolod,hogy jobban éreznétek magatokat,ha nem lennének otthon.Ne rábeszélj,hanem érvelj.
4/5 A kérdező kommentje:
anyagiakat én,magam rendezném abba nem kéne beszállniuk
szőnyegfelcsavarós függönyleszedős bútortologatós rendrakásos buli lenne :D
2009. jún. 18. 22:21
5/5 anonim válasza:
Szerintem mondd el úgy, mint itt, hogy nem akarsz udvariatlannak tűnni, meg rend-rakós buli lenne, a költségeit is te állnád. Hátha értékelik, hogy nem arra vársz, hogy kihúzzák a lábukat, aztán szó nélkül feltöltsd a lakást a haverokkal. Én legalább is értékelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!