Hogyan kérhetném meg anyát, hogy legalább abemutatóra menjünk el? (bőv. Lent. )
Figyelt kérdés
Van egy modell iskola, és nemsokára lesz egy bamutatójuk.Semmien elkötelezetséggel nem jár.A szüleim megengedték, hogy modelliskolába járjak, de csak 9-ben (azaz jövő összel), de én most szeretném, mert tudom, hogy ez az, amit igazán akarok.Hogyan vehetném rá anyát, hogy legalább a bemutatót megnézze?2010. jan. 17. 15:26
1/15 anonim válasza:
Figyelj!Ez a modelliskola egy nagy pénzkidobás.Ha valóban modell akarsz lenni, küldj egy képet egy komoly céghez, és ők 10 percen belül már telefonálnak is(ha van esélyed).Behivnak, és csinálnak rólad kb 50 képet és eldöntik szerződtetnek -e .És mindez teljesen ingyen!
2/15 anonim válasza:
Komolyan mondod, hogy az az életcélod, hogy anorexiás, depressziós, drogos k legyél, akin húszéves korára átment az összes nagy divatház igazgatója?
3/15 anonim válasza:
Hallgas anyudra modelkedés nem olyan mint a tv-ben. A modelsulik pont az ilyen buta kislányokat használják ki. Nem olyan mint a topmodelleszekben baromi sok szenvedés pénz mire a dologból 2 filért láttnál.
4/15 anonim válasza:
A modellkedésből nem lehet megélni,vagyis csak egy ideig. :S Nagyon fontos lenne,hogy rendesen bejárj a suliba,hogy tanulj! Mert a szépség az bizony múlandó dolog, és bizony nem árt ha van valami végzettséged,hogy idővel tudjál kezdeni magaddal valamit! Nekem ez a véleményem,igaz még nincsen gyerekem,de megértem a szüleidet. Most per pillanat legyen a tanulás az első és a legfontosabb dolog! :S 21/L
5/15 anonim válasza:
Az Én kislányom is ezt szerete volna.Tényleg nem volt olcsó, és ugy egyeztünk meg, hogy összegyűjti a pénz felét.Utánna mehetünk. És nem volt pénz kidobás, már néhány munkát is kapott, persze csak kicsiket. És mindenhova kísérni kell, mert kiskorú, ez bent van a szerződésbe is. Nem keresett sokat, de már nem vagyunk minuszba.Szerintem mond el anyudnak, hogy nem kerül semmibe, és hogy Te is gyűjtesz rá, talán nyári munkából, vagy melo diák, mi is csináltuk.
6/15 A kérdező kommentje:
Nah jó. Azért,mert még csak 13 vagyok, az nem azt jelenti, hogy egy hülye lotyó lennék.Nem ebből szeretnék megélni,mert tudom, hogy ezt csak bizonyos életkorig lehet csinálni.A pénz felét én gyűjteném (gyűjtöttem ) össze rá.És a modelliskola, ahova járni szeretnék, szombatonként van, igy iskolába rendesen bejárnék. Anya azt mondta, hogy vállalja, hogy velem jár különböző helyekre, ha szükséges.Nem lehurogásokat kértem, hanem segítséget.Elhiszem, és tudom, hogy sok embernek nincs injére a modellkedés,de azért nem csak a rosszatt kell benne látni.
2010. jan. 17. 18:42
7/15 anonim válasza:
1.vagyok Én nem akartam bunkózni, de egy segg hülye vagy, ha tényleg kiadsz pénzt modelliskolákra.Mondtam, hogy küldj be egy szimpla képet(lófarokba hátrakötött haj, semmi smink) egy komoly ügynökséghez, akik ingyen megmondják hogy van-e esélyed.
De tudod, amilyen hülye lotyó vagy, nem fogadod meg mások tanácsait/tapasztalatait, remélem minél több pénzt fogsz bukni.
8/15 anonim válasza:
Jah, és még valami, amilen hiztis vagy, biztos hog nem lennél jó modellnek.
Nézd meg ezt a videot,van benne pár info.
9/15 anonim válasza:
16:01-es vagyok. Szerintem én nem hurrogtalak le,sőt! De nem is érdekel,én az őszinte véleményemet írtam le. :S
10/15 anonim válasza:
13 évesen honnan szerzel erre pénzt? A zsebpénzed a szüleid pénze nem a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!